• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme ukrasni duhan

U našoj kategoriji Sjeme ukrasni duhan nudimo sjeme dviju iznimnih vrsta duhana – ukrasnog jasmina i šumskog cvjetajućeg duhana. Sjemenski materijal dostupan u našoj internetskoj trgovini dolazi od renomiranih proizvođača, jamčeći visoku kvalitetu i izvrsnu sposobnost klijanja. Kada se osiguraju odgovarajući uvjeti za uzgoj, ova sjemena jamče uspješnu kultivaciju.

Možda ćete naći posebno zanimljivom našu sortu "Rulet" ukrasnog patuljastog krilatog duhana. Ova nisko rastuća biljka ima cvjetove u nizu boja i ispušta ugodan miris navečer, privlačeći različite insekte. Ova sorta je savršena za cvjetne gredice kao i za posude na terasama i balkonima. Sjeme ukrasni duhan također uključuje ukrasni jasminski duhan koji proizvodi bijele, ružičasto-narančaste, ružičaste, ljubičaste i crvene cvjetove. Ovi cvjetovi će uljepšati vaš vrt cijelo ljeto i do rane jeseni.

Ako preferirate nešto višu biljku, razmislite o šumskom cvjetajućem duhanu. On ispušta miris sličan svom krilatom rođaku, ali raste do visine od 1,5 metra. Biljka se ponosi velikim, bijelim, lijakastim cvjetovima na vrhovima svojih stabljika, pružajući vizualni interes cijelo ljeto i do rane jeseni. Idealno za sadnju na rubovima i u seoskim vrtovima, njegova visina ga čini prikladnim kao pozadinu za druge biljke.

I ukrasni jasminski duhan i šumski cvjetajući duhan najbolje uspijevaju na sunčanim mjestima s plodnim, dobro dreniranim tlom. Čak i ako ste početnik u vrtlarstvu, ova Sjeme ukrasni duhan ne bi trebala predstavljati nikakve poteškoće. Zato, izaberite svoje sjeme i transformirajte svoj vrt već danas!