Nicotiana, biji Tabacco

Kami menawarkan benih dua spesies tembakau - melati hiasan atau tembakau bersayap dan hutan, tembakau berbunga. Bahan benih yang terdapat di kedai dalam talian kami adalah berkualiti tinggi dan menunjukkan kapasiti percambahan yang sangat baik, kerana ia hanya datang dari pengeluar terkenal. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat bahawa keadaan pertumbuhan yang betul dapat dikekalkan.

Kami berfikir bahawa tembakau kerdil kerdil dari pelbagai "Roulette" yang mengembangkan tumbuhan yang tumbuh dengan bunga berwarna berbeza mungkin menarik bagi anda. Pada waktu petang ia mengeluarkan wangi yang menarik yang menarik banyak serangga. Pelbagai ini kelihatan hebat di atas katil bunga dan di dalam pasu di teres dan balkoni. Tembikai melati hiasan menghasilkan bunga putih, merah jambu-oren, merah jambu, ungu dan merah yang akan menghiasi taman anda sepanjang musim panas sehingga musim gugur awal. Anda mungkin juga suka tembakau hutan yang berbau sama dengan saudara bersayapnya, tetapi tumbuh sedikit lebih tinggi, hingga 1.5 m tinggi. Ia mengembangkan perbungaan besar yang terdiri daripada bunga putih, corong berbentuk corong di puncak batang. Bunga kekal bersama kami sepanjang musim panas dan pada awal musim luruh. Pelbagai ini sesuai untuk penanaman di sempadan dan di taman-taman desa. Oleh kerana ketinggian yang ketara ia disyorkan untuk menanamnya di latar belakang sempadan.

Kedua-dua jasmine hiasan dan spesies tembakau hutan tumbuh paling baik di tapak yang cerah dengan tanah yang telap dan teliti. Tumbuhan ini tidak boleh menimbulkan masalah kepada tukang kebun walaupun tidak berpengalaman. Pilih bibit dan dapatkan di taman!