• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum
Ár

Díszdohány vetőmag

Két dohányfaj magját ajánljuk - díszes jázmin vagy szárnyas dohány és erdők, virágos dohány. Az online áruházunkban elérhető vetőmaganyag kiváló minőségű és kiváló csírázási kapacitást mutat, mivel csak híres gyártóktól származik. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak.

Úgy gondoljuk, hogy a „Roulette” fajta díszes törpe szárnyas dohánya, amely eltérő színű virágokkal rendelkező, alacsonyan növekvő növényeket hoz létre, érdekes lehet. Este kellemes illatú, amely sok rovarot vonz. Ez a fajta jól néz ki a virágágyásokon és a teraszokon és erkélyeken található edényekben. A díszes jázmin dohány fehér, rózsaszín-narancssárga, rózsaszín, lila és skarlátos virágokat hoz létre, amelyek egész nyáron kora őszig díszítik a kertet. Lehet, hogy tetszik az erdei dohány, amely hasonlít a szárnyas rokonához, de egy kicsit magasabb, akár 1,5 m magas. A szárak tetején fehér, tölcsér alakú virágzásból álló nagy virágzat alakul ki. Virágok maradnak velünk egész nyáron és az ősz elején. Ez a fajta tökéletes lenne a határokon és a rusztikus kertekben termesztésre. Jelentős magassága miatt ajánlott a határok hátterében ültetni.

Mind a díszes jázmin-, mind az erdős dohányfajok a napsütötte területeken, a permeábilis, termékeny talajjal nőnek. Ezek a növények nem okozhatnak problémát még tapasztalatlan kertészeknek sem. Válassza ki a vetőmagokat, és menjen a kertbe!