• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Díszdohány vetőmag

Két kivételes dohánynemet kínálunk a Díszdohány vetőmag kategóriánkban - díszes jázmin dohányt és erdei virágzó dohányt. A webáruházunkban elérhető vetőmagokat neves termelőktől szerezzük, biztosítva ezzel a magas minőséget és kiváló csírázási arányokat. A megfelelő növekedési körülmények mellett ezek a magok garantáltan sikeres termesztést eredményeznek.

Különösen érdekes lehet számotokra a "Roulette" fajta díszes törpe szárnyas dohány. Ez az alacsonyan növő növény számos színben pompázó virágokkal rendelkezik és esténként kellemes illatot áraszt, amely sokféle rovart vonz. Ez a fajta tökéletes virágágyásokhoz, valamint teraszokon és erkélyeken található cserépekbe. A Díszdohány vetőmag kínálatában szerepel a díszes jázmin dohány is, amely fehér, rózsaszín-narancs, rózsaszín, lila és skarlát virágokat hoz. Ezek a virágok egész nyáron át és a kora őszi időszakban is díszítik majd a kertedet.

Ha valami magasabbat szeretnél, érdemes megfontolnod az erdei virágzó dohányt. Ez hasonló illatot áraszt, mint a szárnyas rokona, de akár 1,5 méter magasra is megnő. A növény tetején nagy, fehér, tölcsér alakú virágok nőnek, amelyek egész nyáron és a kora őszi időszakban is látványosságot kínálnak. Az erdei virágzó dohány ideális határoló növényként és rusztikus kertekben is helyet kaphat, magassága miatt pedig jó választás lehet más növények mögé.

Mind a díszes jázmin dohány, mind az erdei virágzó dohány a legjobban napos, termékeny, jól vízelvezető talajon prosperál. Még a kertészkedésben kevésbé jártasaknak sem kellene problémát okoznia ezeknek a Díszdohány vetőmagoknak. Szóval ne habozz, válaszd ki a magjaidat és alakítsd át a kertedet még ma!