• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Prydnadstobak frön

Vi erbjuder frön från två exceptionella tobaksarter i vår kategori för Prydnadstobak frön – dekorativ jasmine-tobak och skogblommande tobak. Det frömaterial som finns tillgängligt i vår webbutik kommer från välrenommerade producenter och garanterar hög kvalitet och utmärkt groningsförmåga. Med rätt odlingsvillkor garanterar dessa frön framgångsrik odling.

Du kan finna vår "Roulette"-variant av dekorativ dvärgvingtobak särskilt intressant. Denna lågväxande växt har blommor i en rad olika färger och utsöndrar en trevlig doft på kvällen, vilket lockar diverse insekter. Denna sort är perfekt för blomsterrabatter samt för krukor på terrasser och balkonger. Prydnadstobak frön inkluderar också den dekorativa jasmine-tobaken, som producerar vita, rosa-orange, rosa, lila och scharlakansröda blommor. Dessa blommor kommer att smycka din trädgård under hela sommaren och in i tidig höst.

Om du föredrar något lite högre, överväg den skogblommande tobaken. Den avger en doft som är liknande dess bevingade motsvarighet, men växer upp till 1,5 meter i höjd. Växten har stora, vita, trattformade blommor på toppen av dess stjälkar och ger visuellt intresse hela sommaren lång och in i tidig höst. Idealisk för kantplanteringar och rustika trädgårdar, dess höjd gör den till en lämplig bakgrund för andra växter.

Både dekorativ jasmine-tobak och skogblommande tobak trivs bäst på soliga platser med näringsrik, väldränerad jord. Även om du är en trädgårdsnybörjare, bör dessa Prydnadstobak frön inte utgöra något problem. Så gå vidare, välj dina frön och transformera din trädgård redan idag!