• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Semințe de tutun, Nicotiana

Oferim semințe de două specii excepționale de tutun în categoria noastră de Semințe de tutun ornamentale – tutunul ornamental de iasomie și tutunul înfloritor de pădure. Materialul de semințe disponibil în magazinul nostru online provine de la producători de renume, asigurând o calitate înaltă și rate excelente de germinare. Cu condiții adecvate de creștere, aceste semințe garantează o cultivare de succes.

S-ar putea să vă găsiți interesați de varietatea noastră "Roulette" de tutun ornamental pitic cu aripi. Această plantă de talie joasă are flori de diverse culori și emană un parfum plăcut seara, atrăgând diverse insecte. Această varietate este perfectă pentru paturi de flori, precum și pentru ghivece pe terase și balcoane. Semințe de tutun ornamentale includ, de asemenea, tutunul ornamental de iasomie, care produce flori albe, roz-portocalii, roz, violet și stacojii. Aceste flori vor împodobi grădina dvs. pe tot parcursul verii și până la începutul toamnei.

Dacă preferați ceva puțin mai înalt, luați în considerare tutunul înfloritor de pădure. Acesta emană un parfum similar cu cel al omologului său aripat, dar crește până la o înălțime de 1,5 metri. Planta prezintă inflorescențe mari, albe, în formă de trompetă, la vârfurile tulpinilor, oferind un interes vizual pe tot parcursul verii și până la începutul toamnei. Ideal pentru plantări la graniță și grădini rustice, înălțimea sa o face potrivită ca fundal pentru alte plante.

Atât tutunul ornamental de iasomie, cât și cel înfloritor de pădure se dezvoltă cel mai bine în locații însorite, cu sol fertil și bine drenat. Chiar dacă sunteți un începător în grădinărit, aceste Semințe de tutun ornamentale nu ar trebui să prezinte nicio dificultate. Așa că mergeți înainte, alegeți-vă semințele și transformați-vă grădina astăzi!