• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Rengøring og vedligeholdelse af gravsten

At tage sig af grave kan gøres lettere og mindre tidskrævende. Besøg vores afdeling for Rengøring og vedligeholdelse af gravsten for at se, hvad vi har at tilbyde dig!

Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør for at gøre disse opgaver enklere. Gå ikke glip af vores rengøringsmidler til gravsten og monumenter. Den højkvalitets Grobex-lotion fjerner effektivt pletter, samtidig med at den bevarer marmor og terrazzo. Uanset om du foretrækker at bruge en pasta eller vådservietter, finder du de rigtige produkter her. Udstyr dig selv med specielle handsker for at beskytte dine hænder mod kemiske rengøringsmidler. Vælg mellem forskellige modeller, alle fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Du vil også have brug for en stor spand og en solid affaldspose. Hvis du ønsker at slippe af med ukrudt, der vokser i sprækkerne mellem brosten, er der ingen grund til at rive dem op - Roundup-midlet vil tage sig af det for dig.

Find alle disse tilbehør til konkurrencedygtige priser i vores afdeling for Rengøring og vedligeholdelse af gravsten. Udforsk vores tilbud og køb online på en hurtig, nem og innovativ måde!