• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Rengöring och underhåll av gravstenar

Att ta hand om gravar kan bli enklare och mindre tidskrävande idag - besök avdelningen för rengöring och underhåll av gravstenen för att se vad vi har förberett för dig!

Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör som underlättar dessa aktiviteter. Missa inte rengöringsmedlet för gravsten och gravsten. Den högkvalitativa Grobex-lotionen tar effektivt bort fläckar och bevarar samtidigt marmor och terrazzo. Föredrar du att använda en pasta eller våtservetter, hittar du också lämpliga produkter här. Utrusta dig med speciella handskar som skyddar dina händer från kemiska rengöringsmedel. Du kan välja mellan olika modeller, alla gjorda av förstklassiga material. Du kommer definitivt att behöva en stor hink och en fast avfallspåse. Om du tänker bli av med ogräs som växer i slitsarna mellan kullersten, behöver du inte rota dem från roten - Roundup-agenten tar hand om dem

Du köper alla dessa tillbehör till konkurrenskraftiga priser i vår avdelning för rengöring och underhåll av gravstenar i vår webbutik. Lär känna vårt erbjudande och handla online - på ett snabbt, enkelt och innovativt sätt!