• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Hautakivien puhdistus ja huolto

Hautojen hoito voi olla helpompaa ja vähemmän aikaa vievää vielä tänäkin päivänä - käy Headstone-siivous- ja huolto-osastolla saadaksesi selville, mitä olemme sinulle valmistaneet!

Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita, jotka helpottavat näitä toimintoja. Älä missaa hautakivien ja hautakivien puhdistusaineita. Laadukas Grobex-voide poistaa tehokkaasti tahrat ja säilyttää marmorin ja terrazzon. Haluatko mieluummin tahnaa tai kosteita pyyhkeitä, löydät myös sopivat tuotteet täältä. Varusta itsesi erityisillä käsineillä, jotka suojaavat käsiäsi kemiallisilta puhdistusaineilta. Voit valita useista malleista, jotka kaikki on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Tarvitset varmasti suuren kauhan ja kiinteän jätepussin. Jos aiot päästä eroon mukulakivien välissä olevissa rakoissa kasvavista rikkaruohoista, sinun ei tarvitse juuria juurista - Roundup-agentti huolehtii niistä

Voit ostaa kaikki nämä lisävarusteet kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupamme Headstone puhdistus- ja huolto-osastolta. Tutustu tarjoukseemme ja osta verkossa - nopeasti, helposti ja innovatiivisesti!