• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hautakivien puhdistus ja huolto

Hautojen hoito voi olla helpompaa ja vähemmän aikaa vievää. Vieraile osastollamme Hautakivien puhdistus ja huolto nähdäksesi, mitä meillä on tarjottavana sinulle!

Tarjoamme laajan valikoiman tarvikkeita näiden tehtävien helpottamiseksi. Älä missaa hautakivien ja muistomerkkien puhdistusaineitamme. Korkealaatuinen Grobex-voide poistaa tehokkaasti tahroja samalla kun se säilyttää marmorin ja terrazzon. Olipa valintasi tahna tai kosteuspyyhkeet, löydät oikeat tuotteet täältä. Varusta itsesi erityisillä käsineillä suojellaksesi käsiäsi kemiallisilta puhdistusaineilta. Valitse useista malleista, kaikki valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista. Tarvitset myös suuren ämpärin ja kestävän jätesäkin. Jos haluat päästä eroon rikkaruohoista, jotka kasvavat mukulakivien väleissä, sinun ei tarvitse repiä niitä irti - Roundup-aine hoitaa sen puolestasi.

Löydä kaikki nämä tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan osastoltamme Hautakivien puhdistus ja huolto. Tutustu tarjontaamme ja tee ostoksia verkossa nopeasti, helposti ja innovatiivisesti!