• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Почистване и поддръжка на надгробни камъни

Грижата за гробищата може да бъде по-лесна и по-малко времеемка. Посетете нашия отдел за Почистване и поддръжка на гробни плочи, за да видите какво сме подготвили за вас!

Предлагаме широка гама от аксесоари, които улесняват тези задачи. Не пропускайте нашите почистващи препарати за гробни плочи и паметници. Висококачественият лосион Grobex ефективно премахва петната, като същевременно запазва мрамора и теракотата. Без значение дали предпочитате да използвате паста или мокри кърпи, тук ще намерите подходящите продукти. Оборудвайте се със специални ръкавици, за да защитите ръцете си от химическите почистващи препарати. Можете да избирате от различни модели, всички направени от материали от най-високо качество. Със сигурност ще ви трябва и голяма кофа, както и здрав мешец за отпадъци. Ако искате да се отървете от плевелите, които растат в пукнатините между калдъръмните камъни, няма нужда да ги изкъртвате - препаратът Roundup ще се погрижи за това.

Открийте всички тези аксесоари на конкурентни цени в нашия отдел за Почистване и поддръжка на гробни плочи. Разгледайте нашето предложение и пазарувайте онлайн по бърз, лесен и иновативен начин!