• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Čišćenje i održavanje nadgrobnih spomenika

Briga o grobovima može biti jednostavnija i manje vremenski zahtjevna. Posjetite naš odjel za Čišćenje i održavanje nadgrobnih spomenika kako biste vidjeli što smo pripremili za vas!

Nudimo širok asortiman pribora koji olakšava ove zadatke. Ne propustite naše sredstvo za čišćenje grobnih spomenika i monumenta. Visokokvalitetna Grobex losion učinkovito uklanja mrlje dok istovremeno čuva mramor i teraco. Bilo da preferirate koristiti pastu ili vlažne maramice, ovdje ćete pronaći odgovarajuće proizvode. Opremite se posebnim rukavicama kako biste zaštitili ruke od kemijskih sredstava za čišćenje. Možete birati između različitih modela, svi izrađeni od materijala najviše kvalitete. Također će vam trebati velika kanta i čvrsta vreća za otpatke. Ako želite ukloniti korov koji raste u pukotinama između kaldrme, ne morate ih čupati - sredstvo Roundup će se pobrinuti za to.

Sve ove dodatke možete pronaći po konkurentnim cijenama u našem odjelu za Čišćenje i održavanje nadgrobnih spomenika. Upoznajte se s našom ponudom i kupujte online na brz, jednostavan i inovativan način!