Rengjøring og vedlikehold av gravsteiner

Å ta vare på graver kan gjøres enklere og mindre tidkrevende. Besøk vår avdeling for Rengjøring og vedlikehold av gravsteiner for å se hva vi har å tilby deg!

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for å forenkle disse oppgavene. Ikke gå glipp av våre rengjøringsmidler for gravsteiner og monumenter. Den høykvalitets Grobex-lotionen fjerner effektivt flekker samtidig som den bevarer marmor og terrazzo. Enten du foretrekker å bruke en pasta eller våtservietter, vil du finne de riktige produktene her. Utstyr deg med spesielle hansker for å beskytte hendene dine mot kjemiske rengjøringsmidler. Velg blant forskjellige modeller, alle laget av materialer av topp kvalitet. Du vil også trenge en stor bøtte og en solid avfallssekk. Hvis du ønsker å bli kvitt ugress som vokser i sprekker mellom brostein, er det ikke nødvendig å rive dem opp - Roundup-middelet vil ta seg av det for deg.

Finn alle disse tilbehørene til konkurransedyktige priser i vår avdeling for Rengjøring og vedlikehold av gravsteiner. Utforsk vårt tilbud og handle online på en rask, enkel og innovativ måte!