• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Curățarea și Întreținerea Pietrelor Funerare

Îngrijirea mormintelor poate deveni și mai ușoară și consumă mai puțin timp și astăzi - vizitați departamentul de curățare și întreținere Headstone pentru a vedea ce am pregătit pentru dvs.!

Oferim o mare varietate de accesorii care facilitează aceste activități. Nu ratați agenții de curățare a pietrelor tombale și a pietrelor funerare. Loțiunea Grobex de înaltă calitate îndepărtează eficient petele și, în același timp, păstrează marmura și terrazzo-ul. Dacă preferați să folosiți o pastă sau șervețele umede, veți găsi și produsele potrivite aici. Echipați-vă cu mănuși speciale care vă vor proteja mâinile de agenții chimici de curățare. Puteți alege dintre diverse modele, toate realizate din materiale de primă clasă. Cu siguranță veți avea nevoie de o găleată mare și de o pungă pentru deșeuri solide. Dacă intenționați să scăpați de buruienile care cresc în fante între piatră, nu trebuie să le dezrădăcinați - agentul Roundup se va ocupa de ele

Veți achiziționa toate aceste accesorii la prețuri competitive în departamentul de curățare și întreținere Headstone al magazinului nostru online. Cunoașteți oferta noastră și cumpărați online - în mod rapid, ușor și inovator!