• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Grafsteenreiniging en onderhoud

Het verzorgen van graven wordt misschien nog steeds gemakkelijker en minder tijdrovend - bezoek de afdeling Reiniging en onderhoud van Headstone om te zien wat we voor u hebben voorbereid!

We bieden een breed scala aan accessoires die deze activiteiten vergemakkelijken. Mis de grafsteen- en grafsteenreinigingsmiddelen niet. De hoogwaardige Grobex-lotion verwijdert effectief vlekken en behoudt tegelijkertijd marmer en terrazzo. Gebruik je liever een pasta of vochtige doekjes, dan vind je hier ook de passende producten. Draag speciale handschoenen die uw handen beschermen tegen chemische reinigingsmiddelen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, allemaal gemaakt van eersteklas materialen. Je hebt zeker een grote emmer en een afvalzak nodig. Als u van plan bent om onkruid te verwijderen dat groeit in de spleten tussen kasseien, hoeft u ze niet te ontwortelen - de Roundup-agent zorgt ervoor

U koopt al deze accessoires tegen concurrerende prijzen op de afdeling Headstone-reiniging en -onderhoud van onze online winkel. Maak kennis met ons aanbod en shop online - op een snelle, gemakkelijke en innovatieve manier!