• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Sírkővek tisztítása és karbantartása

A sírok gondozása ma is könnyebbé és kevésbé időigényessé válhat - keresse fel a Headstone tisztító és karbantartási osztályát, hogy lássa, mit készítettünk Önnek!

Sokféle kiegészítőt kínálunk, amelyek megkönnyítik ezeket a tevékenységeket. Ne hagyja ki a sírkő és sírkő tisztítószereket. A kiváló minőségű Grobex krém hatékonyan távolítja el a foltokat, ugyanakkor megőrzi a márványt és a terrazzót. Szeretne pasztát vagy nedves törlőkendőt használni, itt is megtalálja a megfelelő termékeket. Szereljen fel speciális kesztyűt, amely megvédi a kezét a vegyszeres tisztítószerektől. Különböző modellek közül választhat, amelyek mind első osztályú anyagokból készülnek. Szüksége lesz egy nagy vödörre és szilárd hulladékzsákra. Ha meg akarsz szabadulni a macskakő közötti résekben növő gyomoktól, akkor nem kell gyökerestől kiirtanod - a Roundup ügynök gondoskodik róluk

Ezeket a kiegészítőket versenyképes áron fogja megvásárolni online áruházunk Headstone tisztító és karbantartási osztályán. Ismerje meg ajánlatunkat és vásároljon online - gyorsan, egyszerűen és innovatív módon!