• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva od povrća

Kako biste postigli uspjeh u uzgoju povrća kod kuće, važno je koristiti gnojiva za povrće. Pravovremeno i odgovarajuće početno gnojenje, zajedno s kontinuiranim dopunjavanjem, ključno je za rast vaših biljaka. Uspjeh u vrtlarenju ne ovisi samo o teškom radu i pažnji prema detaljima. Korištenje dobro uravnoteženih, pažljivo formuliranih dodataka i gnojiva prilagođenih specifičnim potrebama svake vrste biljke od presudne je važnosti. Odaberite provjerene proizvode od pouzdanih marki kako biste osigurali optimalne rezultate.

Naša internetska trgovina nudi raznolik izbor organskih, mineralnih i mineralno-organskih gnojiva. Za one koji žele svoj vrt povrća prihranjivati organski, imamo različite opcije. BIO Gnojivo za Sijanje, Presađivanje i Opću Gnojidbu, BIO Gnojne Štapiće za Biljke i Povrće od Compo-a te Ciljano Organsko Gnojivo za Povrće u tekućem i granuliranom obliku odličan su izbor. Također nudimo suho stajsko gnojivo i tekući guano. Za zahtjevnije vrste povrća poput krastavaca, paprike i rajčice imamo specijalizirane proizvode. Za uzgoj velikih i snažnih rajčica isprobajte Florovit Gnojivo za Rajčice i Paprike, Ciljano Dugotrajno Gnojivo za Rajčicu, Krastavce i Bilje ili Listno Gnojivo "Zdrowy Pomidor" sa Cinkom od Zielony Dom-a. Za jačanje biljaka koje su sklonije bolestima razmislite o upotrebi Biosept Activ spreja, ekološke opcije s ekstraktom grejpa koja se sigurno može koristiti na povrtnim gredicama.

Odaberite Garden Seeds Market za premium gnojiva za povrće po konkurentnim cijenama. Pozivamo vas da istražite našu ponudu danas!