Vegetabilsk gjødsel

For å lykkes med hjemmegrønnsaksdyrking, må du bare bruke vegetabilsk gjødsel. Rettidig, forsiktig, passende startgjødsling og tilskudd av utviklingsplantene er helt avgjørende. Ikke alt avhenger av hardt arbeid og omhyggelighet. Velbalanserte, nøye tilberedte tilsetningsstoffer og gjødsel som passer behovene til bestemte arter er nøkkelen til suksess her. Bare velprøvde produkter fra pålitelige, pålitelige kilder, signert av respekterte merkevarer, sikrer de ønskede effektene.

Det er et bredt utvalg av organisk, mineralsk og mineralorganisk gjødsel tilgjengelig i vår nettbutikk. Hvis du hadde tenkt å mate grønnsakshagen din på den organiske måten, vil BIO gjødsel for planting, transplantasjon og generell gjødsling i en kopp, BIO gjødselpinner for urter og grønnsaker fra Compo og de to målproduktene: flytende eller granulert organisk vegetabilsk gjødsel. hjelpe deg med å nå dine mål. Du kan også bestille tørket gjødsel og flytende guano her! Vi tilbyr også profesjonelle produkter for fôring av de mest krevende grønnsaksarter - agurker, paprika og tomater. Hvis du drømmer om å høste store oksehjertetomater fra hagen din, kan du gjødsle plantene dine med den spesielle tomat- og peppergjødsel fra Florovit, den målbare, mest effektive tomat-, agurk- og urtgjødsel eller "Zdrowy Pomidor" (sunn tomat) Bladgjødsel med sink fra Zielony Dom. For å styrke plantene som er utsatt for sykdommer, invester i Biosept Activ Spray - et miljøvennlig produkt med grapefruktekstrakt som ikke kan betraktes som plantebeskyttelsesmiddel, og som derfor kan brukes etter ønske på grønnsaksbedene.

Stol på oss og dra nytte av det enorme Garden Seeds Market-tilbudet for å kjøpe premium vegetabilsk gjødsel til en overkommelig pris. Vi oppfordrer deg til å gjøre det med en gang!

Det er ingen produkter i denne seksjonen