• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kasvislannoitteet

Koti-vihannesviljelyn menestykseen tarvitaan vihanneslannoitteiden käyttöä. Ajantasainen ja asianmukainen alku-lannoitus yhdessä jatkuvan täydennyksen kanssa on välttämätöntä kasvien kasvulle. Puutarhanhoidon menestys ei perustu vain kovaan työhön ja yksityiskohtiin kiinnittämiseen. On tärkeää käyttää hyvin tasapainoisia, huolellisesti muotoiltuja lisäaineita ja lannoitteita, jotka on räätälöity kunkin kasvilajin erityistarpeisiin. Valitse luotettavien brändien hyväksi havaittuja tuotteita optimaalisten tulosten varmistamiseksi.

Verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman luomu-, mineraali- ja mineraali-luomu-lannoitteita. Niille, jotka haluavat ravita vihannespuutarhaansa luonnonmukaisesti, meillä on useita vaihtoehtoja. BIO-lannoite kylvämiseen, istuttamiseen ja yleiseen lannoitukseen, Compon Yrtti- ja vihanneslannoitustikut sekä tarkoitukseen suunniteltu luomu-vihanneslannoite nestemäisessä ja rakeisessa muodossa ovat erinomaisia valintoja. Tarjoamme myös kuivattua lantaa ja nestemäistä guanoa. Vaativammille vihanneslajeille, kuten kurkuille, paprikoille ja tomaateille, meillä on erikoistuotteita. Suurien, vahvojen tomaattien kasvattamiseksi kokeile Florovitin Tomaatti- ja paprikalannoitetta, pitkävaikutteista Tomaatti-, kurkku- ja yrttilannoitetta tai Zielony Domin "Zdrowy Pomidor" (Terve Tomaatti) -lehtilannoitetta sinkin kanssa. Kasveja, jotka ovat alttiita taudeille, vahvista Biosept Activ -suihkulla, ympäristöystävällisellä vaihtoehdolla, joka sisältää greipinuutetta ja jota voi käyttää turvallisesti vihannespenkeillä.

Valitse Garden Seeds Market korkealaatuisten vihanneslannoitteiden kilpailukykyiseen hintaan. Kutsu sinut tutustumaan valikoimaamme tänään!