• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Plantaardige meststoffen

Om te excelleren in thuisgroenteteelt is het essentieel om gebruik te maken van groentemeststoffen. Een tijdige en passende initiële bemesting, samen met aanhoudende aanvulling, is essentieel voor de groei van uw planten. Succes in de tuinbouw is niet alleen gebaseerd op hard werken en aandacht voor detail. Het is cruciaal om goed uitgebalanceerde, zorgvuldig samengestelde additieven en meststoffen te gebruiken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke plantensoort. Kies bewezen producten van gerenommeerde merken om optimale resultaten te garanderen.

Onze online winkel biedt een divers assortiment organische, minerale en minerale-organische meststoffen aan. Voor degenen die hun moestuin biologisch willen voeden, hebben we verschillende opties. De BIO-meststof voor planten, verplanten en algemene bemesting, de BIO-meststofstaafjes voor kruiden en groenten van Compo, en de doelgerichte biologische groentemeststof in zowel vloeibare als korrelvorm zijn uitstekende keuzes. Daarnaast bieden we gedroogde mest en vloeibare guano aan. Voor de veeleisendere groentesoorten zoals komkommers, paprika's en tomaten hebben we gespecialiseerde producten. Probeer voor het kweken van grote, stevige tomaten de Florovit Tomaten- en Paprikameststof, de doelgerichte langdurige tomaten-, komkommer- en kruidenmeststof, of de "Zdrowy Pomidor" (Gezonde Tomaat) Bladmeststof met zink van Zielony Dom. Overweeg voor het versterken van planten die vatbaar zijn voor ziekten de Biosept Activ Spray, een milieuvriendelijke optie met grapefruitextract die veilig te gebruiken is op groentebedden.

Kies Garden Seeds Market voor hoogwaardige groentemeststoffen tegen concurrerende prijzen. We nodigen u uit om vandaag nog ons assortiment te verkennen!

5.68
9.20
9.55