• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Zöldség Műtrágyák

Ahhoz, hogy otthoni zöldségtermesztésben kiváló eredményeket érjünk el, nélkülözhetetlen a zöldségtrágyák használata. Az időben és megfelelően elvégzett kezdeti trágyázás, valamint a folyamatos kiegészítő trágyázás alapvető fontosságú a növények növekedéséhez. A kertészkedés sikerét nem csak a kemény munka és a részletekre való odafigyelés határozza meg. A növényfajtól függően kiigazított, gondosan összeállított adalékok és trágyák használata elengedhetetlen. Válasszon megbízható márkáktól származó bevált termékeket az optimális eredmények elérése érdekében.

Online áruházunk széles választékban kínál szerves, ásványi és ásványi-szerves trágyákat. Azoknak, akik szeretnék zöldséges kertjüket szervesen táplálni, több lehetőség is rendelkezésre áll. A BIO trágya a palántázáshoz, átültetéshez és általános trágyázáshoz, a Compo BIO trágyarudacskák a fűszernövényekhez és zöldségekhez, valamint a célzott szerves zöldségtrágy, mind folyékony, mind szemcsés formában kiváló választások. Emellett szárított trágyát és folyékony guanót is kínálunk. Azoknak a zöldségfajtáknak, amelyek igénylik, például uborka, paprika és paradicsom, specializált termékeket kínálunk. Nagy, erős paradicsomok termesztéséhez próbálja ki a Florovit paradicsom- és paprikatrágyát, a célzott hosszan tartó paradicsom-, uborka- és fűszernövénytrágyát vagy a Zielony Dom "Zdrowy Pomidor" (Egészséges paradicsom) leveles trágyáját cinkkel. A betegségekre hajlamos növények erősítéséhez fontolja meg a Biosept Activ Spray-t, egy környezetbarát lehetőséget grapefruit kivonattal, amely biztonságosan használható zöldségágyásokban.

Válassza a Garden Seeds Marketet prémium zöldségtrágyák versenyképes áron. Meghívjuk önt, hogy fedezze fel kínálatunkat még ma!