• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Növényi műtrágyák

Az otthoni zöldségtermesztés sikere érdekében egyszerűen növényi műtrágyákat kell használnia. A fejlődő növények időben történő, körültekintő, megfelelő kezdőtrágyázása és pótlása elengedhetetlen. Nem minden a kemény munkájától és az aprólékosságától függ. A kiegyensúlyozott, gondosan előkészített adalékok és műtrágyák, amelyek megfelelnek az egyes fajok igényeinek, a siker kulcsa itt. Csak megbízható, megbízható forrásokból származó, elismert márkák által aláírt, bizonyított termékek biztosítják a kívánt hatást.

Szerves, ásványi és ásványi-szerves trágyák széles választéka érhető el online áruházunkban. Ha organikus módon kívánta etetni a veteményeskertjét, akkor a BIO műtrágya ültetéshez, átültetéshez és általános trágyázáshoz egy csészében, a BIO műtrágya botok gyógynövényekhez és zöldségekhez a Compótól és a két Target termék: folyékony vagy granulált szerves zöldségtrágya segít elérni céljait. Szárított trágyát és folyékony guanót is rendelhet itt! A legigényesebb zöldségfajok - uborka, paprika és paradicsom - etetéséhez professzionális termékeket is kínálunk. Ha arról álmodozik, hogy nagy ökör szív paradicsomot szed le a kertjéből, trágyázza meg növényeit a Florovit speciális paradicsom- és borstrágyájával, a Target tartós, leghatékonyabb paradicsom-, uborka- és gyógynövénytrágyával vagy a "Zdrowy Pomidor" (egészséges paradicsom) Levéltrágya cinkkel a Zielony Dom-tól. A betegségekre fogékony növények megerősítése érdekében fektessen be a Biosept Activ Spray-be - egy környezetbarát, grapefruit kivonatot tartalmazó termékbe, amely nem tekinthető növényvédő szernek, ezért tetszés szerint alkalmazható a zöldségágyakban.

Bízzon bennünk és használja ki a hatalmas kerti vetőmagpiac kínálatát, hogy megfizethető áron vásárolhasson prémium növényi műtrágyákat. Javasoljuk, hogy azonnal tegye meg!