Baja sayur

Untuk berjaya dalam penanaman sayur di rumah, anda hanya perlu menggunakan baja sayuran. Pembajaan dan penambahan permulaan tanaman yang tepat pada masanya, berhati-hati, tepat sangat penting. Tidak semuanya bergantung pada kerja keras dan ketelitian anda. Bahan tambahan dan baja yang seimbang, disediakan dengan teliti dan sesuai dengan keperluan spesies tertentu adalah kunci kejayaan di sini. Hanya produk yang terbukti dari sumber yang dipercayai dan boleh dipercayai, ditandatangani oleh jenama yang dihormati memastikan kesan yang diinginkan.

Terdapat banyak pilihan baja organik, mineral dan mineral-organik yang terdapat di kedai dalam talian kami. Sekiranya anda berhasrat untuk memberi makan kebun sayur anda dengan cara organik, Baja BIO untuk Penanaman, Pemindahan dan Pembajaan Umum dalam cawan, Batang Baja BIO untuk Herba dan Sayuran dari Kompo dan dua produk Sasaran: Baja Sayuran Organik cair atau butiran, akan menolong anda mencapai matlamat anda. Anda juga boleh memesan baja kering dan guano cair di sini! Kami juga menawarkan produk profesional untuk memberi makan spesies sayur-sayuran yang paling menuntut - timun, lada dan tomato. Sekiranya anda bermimpi menuai tomato jantung lembu besar dari kebun anda, persenyawakan tanaman anda dengan Baja Tomat dan Lada khas dari Florovit, Target Baja Tomato, Timun dan Baja Berkhasiat yang Berkekalan, atau "Zdrowy Pomidor" (Tomato Sihat) Baja Daun dengan Zink dari Zielony Dom. Untuk memperkuat tanaman yang mudah terdedah kepada penyakit, melaburlah di Biosept Activ Spray - produk mesra alam dengan ekstrak limau gedang yang tidak boleh dianggap sebagai agen perlindungan tanaman dan oleh itu dapat digunakan sesuka hati di tempat tidur sayur.

Percayalah dan manfaatkan tawaran Pasar Benih Taman yang luas untuk membeli baja sayur premium dengan harga yang berpatutan. Kami menggalakkan anda untuk melakukannya dengan segera!

There are no products in this section