Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Биљна ђубрива

Да бисте успели у домаћем узгоју поврћа, једноставно морате користити биљна ђубрива. Правовремено, пажљиво, одговарајуће почетно ђубрење и прихрана биљака у развоју је апсолутно пресудно. Не зависи све од вашег марљивог рада и педантности. Добро уравнотежени, пажљиво припремљени адитиви и ђубрива који одговарају потребама одређених врста су овде кључ успеха. Само доказани производи из поузданих, поузданих извора које потписују угледни брендови осигуравају жељене ефекте.

У нашој интернет продавници доступан је широк избор органских, минералних и минерално-органских ђубрива. Ако сте хтели да храните повртњак на органски начин, БИО ђубриво за садњу, пресађивање и опште ђубрење у шољи, БИО штапићи за ђубриво за биљке и поврће из Цомпо-а и два циљана производа: течно или гранулисано органско ђубриво од поврћа, помоћи вам да постигнете своје циљеве. Овде можете наручити и сушени стајњак и течни гвано! Такође нудимо професионалне производе за исхрану најзахтевнијих биљних врста - краставаца, паприке и парадајза. Ако сањате о берби парадајза великих воловских срца из своје баште, оплодите своје биљке специјалним ђубривом парадајз и паприка из Флоровита, циљним дуготрајним, најефикаснијим ђубривом парадајза, краставаца и биљака или „Здрови Помидор“ (здрав парадајз) Листно ђубриво са цинком из Зиелони Дома. Да бисте ојачали биљке подложне болестима, уложите у Биосепт Ацтив Спраи - еколошки производ са екстрактом грејпа који се не може сматрати средством за заштиту биља и због тога се може примењивати по вољи на повртњацима.

Верујте нам и искористите широку понуду Маркет Гарден Сеедс како бисте купили врхунска биљна ђубрива по приступачној цени. Подстичемо вас да то учините одмах!

Nema proizvoda u ovom odeljku