• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Legume

Pentru a avea succes în cultivarea legumelor acasă, este esențial să folosiți îngrășăminte pentru legume. Fertilizarea inițială la timp și adecvată, împreună cu suplimentarea continuă, este vitală pentru creșterea plantelor dumneavoastră. Succesul în grădinărit nu se bazează doar pe muncă grea și atenție la detalii. Utilizarea de aditivi și îngrășăminte bine echilibrate, atent formulate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei specii de plante este crucială. Optați pentru produse dovedite de branduri de încredere pentru a vă asigura rezultate optime.

Magazinul nostru online oferă o gamă diversificată de îngrășăminte organice, minerale și minerale-organice. Pentru cei care doresc să-și hrănească grădina de legume organic, avem mai multe opțiuni. Îngrășământul BIO pentru plantare, transplantare și fertilizare generală, bastoanele BIO pentru îngrășământ pentru plante aromatice și legume de la Compo, precum și îngrășământul organic pentru legume Target, atât sub formă lichidă, cât și granulată, sunt alegeri excelente. De asemenea, oferim gunoi uscat și guano lichid. Pentru speciile de legume mai exigente, cum ar fi castraveții, ardeii și roșiile, avem produse specializate. Pentru a cultiva roșii mari și robuste, încercați îngrășământul pentru roșii și ardei Florovit, îngrășământul pentru roșii, castraveți și plante aromatice Target cu efect de lungă durată sau îngrășământul lichid pentru frunze "Zdrowy Pomidor" (Roșie sănătoasă) cu zinc de la Zielony Dom. Pentru a întări plantele predispuse la boli, luați în considerare spray-ul Biosept Activ, o opțiune prietenoasă cu mediul înconjurător cu extract de grapefruit, care poate fi utilizată în siguranță în paturile de legume.

Alegeți Garden Seeds Market pentru îngrășăminte premium pentru legume la prețuri competitive. Vă invităm să explorați selecția noastră astăzi!