• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vegetabiliska gödselmedel

För att lyckas med hemmaodling av grönsaker är det avgörande att använda grönsaksfertiliser. Tidig och lämplig initial gödning, tillsammans med kontinuerlig tillskottsgödning, är vitalt för dina växters tillväxt. Framgång inom trädgårdsarbete beror inte enbart på hårt arbete och uppmärksamhet på detaljer. Att använda välbalanserade, noggrant formulerade tillsatser och gödselmedel som är anpassade till varje växtarts specifika behov är avgörande. Välj beprövade produkter från välrenommerade varumärken för att säkerställa optimala resultat.

Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av organiska, mineraliska och mineralisk-organiska gödselmedel. För de som vill närma sig sin grönsaksodling på ett organiskt sätt har vi olika alternativ. BIO-gödselmedlet för plantering, omplantering och allmän gödsling, BIO-gödselmedelstavar för örter och grönsaker från Compo, samt målinriktad organisk gödsel för grönsaker i både flytande och granulerad form är utmärkta val. Dessutom tillhandahåller vi torkat gödsel och flytande guano. För mer krävande grönsaksarter som gurkor, paprikor och tomater har vi specialprodukter. För att odla stora, robusta tomater, prova Florovits tomat- och paprikagödsel, målinriktad långvarig tomat-, gurk- och örtgödsel eller "Zdrowy Pomidor" (Frisk tomat) bladgödsel med zink från Zielony Dom. För att stärka växter som är känsliga för sjukdomar, överväg Biosept Activ Spray, ett miljövänligt alternativ med grapefruktextrakt som är säkert att använda i grönsaksbäddar.

Välj Garden Seeds Market för premium grönsaksfertiliser till konkurrenskraftiga priser. Vi inbjuder dig att utforska vårt urval idag!