• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Растителни торове

За да постигнете успех в домашното отглеждане на зеленчуци, е необходимо да използвате торове за зеленчуци. Правилното и своевременно начално торене, заедно с непрекъснатото подхранване, са от съществено значение за растежа на вашите растения. Успехът в градинарството не зависи само от усилен труд и внимание към детайлите. Използването на добре балансирани, внимателно формулирани добавки и торове, адаптирани към специфичните нужди на всеки вид растение, е от съществено значение. Изберете проверени продукти от утвърдени марки, за да осигурите оптимални резултати.

Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от органични, минерални и минерално-органични торове. За тези, които искат да подхранват своята зеленчукова градина органично, предлагаме няколко възможности. БИО тор за засаждане, пресаждане и общо подхранване, БИО торови пръчки за подправки и зеленчуци от Compo и целеви органични торове за зеленчуци както в течна, така и във велурена форма са отлични избори. Предлагаме също сухо стъркотно тор и течен гуано. За по-изискващите видове зеленчуци като краставици, чушки и домати имаме специализирани продукти. За да отгледате големи и здрави домати, опитайте се с тор за домати и чушки Florovit, дълготрайния тор за домати, краставици и подправки Target или тор за листа "Здрав домат" с цинк от Zielony Dom. За заздравяване на растения, които са склонни към болести, разгледайте Biosept Activ Spray, екологична опция с екстракт от грейпфрут, която може да се използва безопасно в зеленчуковите легла.

Изберете Garden Seeds Market за премиум торове за зеленчуци на конкурентни цени. Поканваме ви да изследвате нашата селекция днес!

11.35 лв
18.40 лв