• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za geranij

Učinkovito gnojivo pelargonije apsolutno je neophodno za uzgoj ovih cvjetajućih biljaka u loncu. Ova vrsta bujno i dugo cvjeta, a budući da se najčešće sadi u manje posude, treba je svakodnevno zalijevati, što bi moglo dovesti do nedostatka hranjivih sastojaka u tlu. Biljke lišene mikro i makronutrijenata prestaju rasti i razvijati cvjetne pupoljke. Gnojenje geranija neuravnoteženom biljnom hranom, neprikladno za ovu vrstu, također se pokazalo nedovoljnim, pa čak i štetnim. Gnojiva s prekomjernim sadržajem dušika i nepravilnom ravnotežom kalija i mikroelemenata uzrokuju neželjeni prekomjerni rast zelene mase, odgađajući razvoj cvjetnih pupova i smanjujući njihov broj.

Stoga, ako ste vlasnik preslatkih klasičnih ili kaskadnih pelargonija, poduzmite ovaj mali napor i pravilno se pobrinite za njih! Naša internetska vrtna trgovina omogućit će vam upravo to. Pod našim krovom okupili smo provjereno, učinkovito gnojivo poznatih proizvođača. Među mnogim veličanstvenim proizvodima možete naručiti i gnojivo geranije Agrecol, tekuće gnojivo geranija "Intensywne Barwy" (živopisne boje) i gnojivo geranij Florovit - sve dostupno po iznenađujuće niskim cijenama. Zahvaljujući svom tekućem obliku, tako se lako nanose. Potrebno je izmjeriti preporučenu dozu uz pomoć poklopca boce i pomiješati je s vodom za zalijevanje. Također nudimo štapiće za gnojivo geranija iz Biopona koji osiguravaju stabilan rast i obilno cvjetanje te najučinkovitije dugotrajno ciljno gnojivo geranija. Ova se dva proizvoda ističu produženim performansama i omogućuju vam da neko vrijeme preskačete redovite nadoknade. Preporučujemo ih svim zaposlenim ljudima i onima koji često putuju.

Saznajte više o bogatom asortimanu dostupan na tržištu vrtnih sjemenki. Nudimo sve što je potrebno i moglo bi nam dobro doći u brizi za balkonsko cvijeće. Više ste nego dobrodošli da temeljito pregledate odjel gnojiva.

Štapići za gnojivo geranijom - stabilan rast i obilno cvjetanje - 30 kom - -10%
2.83 3.14
Promocija završava
Gnojivo od pelargonije - BIOPON® - 500 ml - -10%
4.91 5.45
Promocija završava
Vermikompost za pelargonije i ostale balkonske biljke - BIOPON - 1 litra - -10%
5.09 5.65
Promocija završava
Gnojivo od pelargonije - Terrasan® - 1 l - -10%
5.83 6.48
Promocija završava
Mineralno gnojivo geranija - Fruktovit® - 1 litra - -10%
6.26 6.95
Promocija završava
Tekuće gnojivo pelargonije "Intensywne Barwy" (žive boje) - Target® - 500 ml - -10%
6.59 7.32
Promocija završava
Gnojivo od pelargonije - Florovit® - 500 ml - -10%
6.76 7.51
Promocija završava
Tekuće gnojivo pelargonije "Intensywne Barwy" (živopisne boje) - Target® - 1 litr - -10%
7.02 7.80
Promocija završava
Gnojivo od pelargonije - Florovit® - 1 litra - -10%
8.64 9.60
Promocija završava