Baja geranium

Baja geranium yang cekap adalah suatu keharusan mutlak dalam menanam tanaman berbunga pot yang banyak ini. Spesies ini mekar dengan panjang dan panjang dan kerana biasanya ditanam di dalam bekas yang lebih kecil, ia perlu disiram setiap hari, yang boleh menyebabkan kekurangan nutrien di dalam tanah. Tumbuhan yang tidak mengandungi mikro dan makronutrien berhenti tumbuh dan berkembang tunas bunga. Memupuk geranium dengan makanan tumbuhan yang tidak seimbang, tidak sesuai untuk spesies ini, juga terbukti tidak mencukupi dan bahkan berbahaya. Baja dengan kandungan nitrogen berlebihan dan keseimbangan kalium dan mikronutrien yang tidak betul menyebabkan pertumbuhan jisim hijau yang tidak diingini, melambatkan perkembangan tunas bunga dan mengurangkan bilangannya.

Oleh itu, jika anda memiliki geranium klasik yang menarik, ikuti usaha kecil ini dan jaga dengan baik! Kedai taman dalam talian kami akan membolehkan anda melakukan perkara itu. Kami telah mengumpulkan baja yang terbukti dan cekap dari pengeluar terkenal di bawah bumbung kami. Anda boleh menempah, di antara banyak produk hebat lain, Agrecol Geranium Fertilizer, cecair "Intensywne Barwy" (Vivid Colors) Target Geranium Fertilizer dan Florovit Geranium Fertilizer - semuanya boleh didapati dengan harga yang sangat rendah. Terima kasih kepada bentuk cecair mereka begitu mudah digunakan. Anda hanya perlu mengukur dos yang disyorkan dengan bantuan penutup botol dan mencampurkannya dengan air penyiraman. Kami juga menawarkan Geranium Fertilizer Sticks dari Biopon yang memastikan pertumbuhan yang stabil dan mekar yang banyak dan Sasaran Geranium Fertilizer yang tahan lama yang paling berkesan. Kedua-dua produk ini menonjol dengan prestasi yang lebih lama dan membolehkan anda melupakan suplemen biasa untuk sementara waktu. Kami mengesyorkannya kepada semua orang yang sibuk dan mereka yang sering melakukan perjalanan.

Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai jenis yang terdapat di Pasar Benih Taman. Kami menawarkan semua yang diperlukan dan mungkin berguna dalam mengurus bunga balkoni. Anda lebih senang daripada melayari bahagian Baja dengan teliti.

There are no products in this section