• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz pelargonije

Učinkovito gnojilo geranije je nujno potrebno za gojenje teh cvetočih cvetočih rastlin. Ta vrsta cveti bujno in dolgo in ker jo najpogosteje sadimo v manjše posode, jo je treba dnevno zalivati, kar lahko privede do pomanjkanja hranil v tleh. Rastline brez mikro- in makrohranil prenehajo rasti in razvijajo cvetne brsti. Gnojenje geranije z neuravnoteženo rastlinsko hrano, neprimerno za to vrsto, se prav tako izkaže za nezadostno in celo škodljivo. Gnojila z odvečno vsebnostjo dušika in neustreznim ravnovesjem kalija in mikrohranil povzročajo neželeno prekomerno rast zelene mase, upočasnijo razvoj cvetnih brstov in zmanjšajo njihovo število.

Če ste torej lastnik čudovite klasične ali kaskadne pelargonije, se potrudite in zanje pravilno poskrbite! Naša spletna trgovina z vrtom vam bo omogočila prav to. Pod svojo streho smo zbrali preizkušena, učinkovita gnojila priznanih proizvajalcev. Med številnimi čudovitimi izdelki lahko naročite tudi gnojilo geranije agrecol, tekoče gnojilo geranije "Intensywne Barwy" (žive barve) in gnojilo geranij Florovit - vsi so na voljo po presenetljivo nizkih cenah. Zaradi svoje tekoče oblike jih je tako enostavno nanesti. Priporočeni odmerek morate izmeriti le s pomočjo pokrovčka steklenice in ga zmešati z vodo za zalivanje. Ponujamo tudi palčke za gnojilo geranije iz Biopona, ki zagotavljajo stabilno rast in obilno cvetenje ter najučinkovitejše dolgotrajno ciljno gnojilo geranije. Ta dva izdelka izstopata s podaljšano zmogljivostjo in vam omogočata, da nekaj časa preskočite redno dodajanje. Priporočamo jih vsem zaposlenim in tistim, ki pogosto potujejo.

Preberite več o bogati ponudbi, ki je na voljo na trgu vrtnih semen. Ponujamo vse, kar je potrebno in bi vam lahko prišlo prav pri skrbi za balkonsko cvetje. Dobrodošli ste, če temeljito pregledujete oddelek za gnojila.

-10%
2.04 2.27
Promocija se konča
-10%
3.58 3.98
Promocija se konča
-10%
4.27 4.75
Promocija se konča
Nawóz mineralny do pelargonii - Fruktovit - 1 litr -10%
4.76 5.29
Promocija se konča
-10%
5.10 5.67
Promocija se konča
-10%
5.30 5.89
Promocija se konča
-10%
5.59 6.21
Promocija se konča
Nawóz do pelargonii - Agrecol - 1,2 litra -10%
5.78 6.43
Promocija se konča
-10%
8.21 9.13
Promocija se konča