• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Gnojila iz pelargonije

Učinkovito gnojenje za pelargonije je bistveno za uspešno gojenje teh obilno cvetočih lončnic. Pelargonije, znane po svojem bogatem in dolgotrajnem cvetenju, so pogosto posajene v manjših posodah in zahtevajo dnevno zalivanje. To pogosto zalivanje lahko privede do pomanjkanja hranil v tleh. Rastline brez mikro- in makrohranil prenehajo rasti in razvijati popke za cvetje. Uporaba neuravnoteženega gnojila, ki ni primerno za pelargonije, lahko ni učinkovita in celo škodljiva. Gnojila z presežkom dušika in nepravilnim ravnovesjem kalija ter mikrohranil lahko privedejo do neželene rasti listov, kar zavira razvoj cvetnih popkov in zmanjšuje njihovo število.

Zato, če imate klasične ali visijoče pelargonije, se potrudite za pravilno nego! Naša spletna vrtnarska trgovina ponuja orodja za to nalogo. Zbrali smo preverjena učinkovita gnojila priznanih proizvajalcev v naši široki paleti izdelkov. Med našo ponudbo izdelkov boste našli Agrecol gnojilo za pelargonije, tekoče gnojilo Target "Intensywne Barwy" (Žive barve) za pelargonije in gnojilo Florovit za pelargonije, vse po presenetljivo nizkih cenah. Njihova tekoča oblika olajša nanašanje: izmerite priporočen odmerek s pokrovčkom steklenice in ga zmešajte z vodo. Ponujamo tudi palčke Biopon za gnojenje pelargonij, ki zagotavljajo stabilno rast in obilno cvetenje, ter izjemno učinkovito trajno gnojilo za pelargonije Target. Ti izdelki se odlikujejo po dolgotrajni učinkovitosti, kar vam omogoča, da občasno izpustite redno dopolnjevanje. Idealni so za zaposlene posameznike in pogoste popotnike.

Odkrijte pestro ponudbo v trgovini Garden Seeds Market. Zagotavljamo vse, kar potrebujete za nego balkonskih cvetov. Vabljeni ste, da raziskujete naš razdelek z gnojili.