Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубриво геранијума

Ефикасно ђубриво геранијума је апсолутно неопходно у узгоју ових обилно цветајућих биљака у цвету. Ова врста бујно и дуго цвети, а пошто се најчешће сади у мање посуде, потребно је свакодневно залијевати, што би могло довести до недостатка хранљивих састојака у тлу. Биљке лишене микро и макронутријената престају да расту и развијају цветне пупољке. Гнојење геранијума неуравнотеженом биљном храном, неприкладно за ову врсту, такође се показује недовољним, па чак и штетним. Ђубрива са вишком садржаја азота и неправилном равнотежом калијума и микроелемената узрокују нежељено прерастање зелене масе, одлажући развој цветних пупољака и смањујући њихов број.

Стога, ако сте власник преслатких класичних или каскадних пеларгонија, потрудите се и побрините се за њих! Наша Интернет баштенска продавница ће вам омогућити управо то. Под својим кровом окупили смо доказана, ефикасна ђубрива реномираних произвођача. Поред многих других величанствених производа можете наручити и агрецол ђубриво геранијума, течно ђубриво геранијум „Интенсивне Барви“ (живописне боје) и ђубриво геранијум флоровит - сви су доступни по изненађујуће ниским ценама. Захваљујући течном облику, тако се лако наносе. Потребно је само да измерите препоручену дозу уз помоћ поклопца бочице и помешате је са водом за заливање. Такође нудимо штапиће ђубрива од геранија из Биопона који осигуравају стабилан раст и обилно цветање и најефикасније дуготрајно циљно ђубриво од геранијума. Ова два производа истичу се продуженим перформансама и омогућавају вам да неко време прескочите редовно додавање. Препоручујемо их свим заузетим људима и онима који често путују.

Сазнајте више о богатом асортиману доступан на тржишту вртних семенки. Нудимо све што је потребно и може вам добро доћи у бризи о балконском цвећу. Више сте него добродошли да темељито прегледате одељење за ђубрива.

Nema proizvoda u ovom odeljku