• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Geranium-meststoffen

Een efficiënte geraniummeststof is een absolute must bij het kweken van deze rijk bloeiende potplanten. Deze soort bloeit uitbundig en lang en omdat hij meestal in kleinere containers wordt geplant, moet hij dagelijks worden bewaterd, wat kan leiden tot een tekort aan voedingsstoffen in de bodem. Planten zonder micro- en macronutriënten houden op te groeien en ontwikkelen bloemknoppen. Ook het bemesten van geraniums met onevenwichtig plantaardig voedsel, dat niet geschikt is voor deze soort, blijkt onvoldoende en zelfs schadelijk te zijn. Meststoffen met een te hoog stikstofgehalte en een onjuist evenwicht van kalium en micronutriënten veroorzaken ongewenste overgroei van groene massa, waardoor de ontwikkeling van bloemknoppen wordt vertraagd en hun aantal afneemt.

Dus als je de schattige klassieke of trapsgewijze geraniums bezit, onderneem dan deze kleine inspanning en zorg goed voor ze! Onze online tuinwinkel stelt u in staat om precies dat te doen. We hebben de bewezen, efficiënte meststoffen van gerenommeerde producenten onder ons dak verzameld. U kunt, naast vele andere prachtige producten, de Agrecol Geranium Fertilizer, de vloeibare "Intensywne Barwy" (Vivid Colours) Target Geranium Fertilizer en de Florovit Geranium Fertilizer bestellen - allemaal verkrijgbaar tegen verrassend lage prijzen. Dankzij hun vloeibare vorm zijn ze zo gemakkelijk aan te brengen. U hoeft alleen een aanbevolen dosis af te meten met behulp van de dop van de fles en deze te mengen met water. We bieden ook Geranium-meststokken van Biopon die zorgen voor een stabiele groei en overvloedige bloei en de meest efficiënte langdurige doelgeraniummeststof. Deze twee producten blinken uit door hun verbeterde prestaties en stellen u in staat om regelmatige suppletie een tijdje over te slaan. We raden ze aan aan alle drukke mensen en degenen die vaak reizen.

Lees meer over het rijke assortiment dat beschikbaar is op de Garden Seeds Market. Wij bieden alles wat nodig is en van pas kunnen komen bij het verzorgen van balkonbloemen. U bent van harte welkom om de afdeling Meststoffen grondig te bekijken.

Geranium-meststokken - stabiele groei en overvloedige bloei - 30 stuks - -10%
2.83 3.14
Promotie eindigt
Vermicompost voor geraniums en andere balkonplanten - BIOPON - 1 liter - -10%
5.45 6.05
Promotie eindigt
Geraniummeststof - Terrasan® - 1 l - -10%
5.83 6.48
Promotie eindigt
Vloeibare geraniummeststof "Intensywne Barwy" (Vivid Colors) - Target® - 500 ml - -10%
6.59 7.32
Promotie eindigt
Geraniummeststof - Florovit® - 500 ml - -10%
6.76 7.51
Promotie eindigt
Vloeibare geraniummeststof "Intensywne Barwy" (Vivid Colors) - Target® - 1 liter - -10%
7.15 7.95
Promotie eindigt
Minerale geraniummeststof - Fruktovit® - 1 liter - -10%
7.16 7.96
Promotie eindigt
Organisch-minerale meststof met humus - voor geraniums - Pro Natura - Florovit - 1 liter - -10%
7.18 7.98
Promotie eindigt
Geraniummeststof - Florovit® - 1 liter - -10%
8.64 9.60
Promotie eindigt