• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Geranium-lannoitteet

Tehokas geranium-lannoite on ehdoton välttämättömyys kasvatettaessa näitä runsaasti kukkivia potin kukkivia kasveja. Tämä laji kukkii ylenpalttisesti ja pitkään, ja koska se istutetaan yleisimmin pienempiin astioihin, sitä on kasteltava päivittäin, mikä voi johtaa ravinteiden puutteeseen maaperässä. Kasvit, joissa ei ole mikro- ja makroravinteita, lakkaavat kasvamasta ja kehittämästä kukannuput. Pelkkien geraniumien lannoittaminen epätasapainoisella kasviravinnolla, joka ei sovi tälle lajille, osoittautuu myös riittämättömäksi ja jopa haitalliseksi. Lannoitteet, joissa on ylimääräistä typpipitoisuutta ja väärä kalium- ja hivenravinteiden tasapaino, aiheuttavat vihreän massan ei-toivottua kasvua, viivästyttävät kukannupujen kehittymistä ja vähentävät niiden määrää.

Jos siis omistat ihastuttavan klassisen tai CSS-kurjenpolven, tee tämä pieni ponnistelu ja pidä siitä huolta! Puutarhakauppamme avulla voit tehdä juuri sen. Olemme keränneet kattoon tunnettujen, tehokkaiden lannoitteiden tunnetuilta tuottajilta. Voit tilata monia muita upeita tuotteita, kuten Agrecol Geranium Fertilizer, nestemäinen "Intensywne Barwy" (Vivid Colors) Target Geranium Fertilizer ja Florovit Geranium Fertilizer - niitä kaikkia on saatavana yllättävän edulliseen hintaan. Nestemäisen muodonsa ansiosta niitä on niin helppo levittää. Sinun tarvitsee vain mitata suositeltu annos pullon kannen avulla ja sekoittaa se kasteluveteen. Tarjoamme myös Bioponin geranium-lannoitetikkuja, jotka takaavat vakaan kasvun ja runsaan kukinnan sekä tehokkaimman pitkäkestoisen kohde-geranium-lannoitteen. Nämä kaksi tuotetta erottuvat laajennetusta suorituskyvystä ja antavat sinun ohittaa säännölliset lisäravinteet hetkeksi. Suosittelemme niitä kaikille kiireisille ihmisille ja usein matkustaville.

Lisätietoja puutarhansiemenmarkkinoilla saatavasta runsaasta valikoimasta. Tarjoamme kaiken tarvittavan ja saatamme olla hyödyllistä parvekekukkien hoidossa. Olet enemmän kuin tervetullut selaamaan lannoitteiden osastoa perusteellisesti.

Geranium-lannoitepuikot - vakaa kasvu ja runsas kukinta - 30 kpl - -10%
2.83 3.14
Kampanja päättyy
Geranium-lannoite - BIOPON® - 500 ml - -10%
4.86 5.40
Kampanja päättyy
Germaanien ja muiden parvekekasvien vermikomposti - BIOPON - 1 litra - -10%
5.45 6.05
Kampanja päättyy
Geranium-lannoite - Terrasan® - 1 l - -10%
5.83 6.48
Kampanja päättyy
Geranium-lannoite - Florovit® - 500 ml - -10%
6.76 7.51
Kampanja päättyy
Mineraalinen geranium-lannoite - Fruktovit® - 1 litra - -10%
7.16 7.96
Kampanja päättyy
Geranium-lannoite - Florovit® - 1 litra - -10%
8.64 9.60
Kampanja päättyy