• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Geranium-lannoitteet

Tehokas pelargonialannoite on välttämätön, jotta nämä runsaasti kukkivat ruukkukasvit kasvavat hyvin. Pelargoniat, jotka tunnetaan rehevästä ja pitkään kestävästä kukinnastaan, istutetaan usein pieniin astioihin ja tarvitsevat päivittäistä kastelua. Tämä usein tapahtuva kastelu voi johtaa ravinteiden puutteeseen maaperässä. Kasvit, joilta puuttuvat mikro- ja makroravinteet, lopettavat kasvunsa ja kukkien nuppien kehittymisen. Epätasapainoisen lannoitteen käyttö pelargoneille voi olla tehottomaa ja jopa haitallista. Lannoitteet, joissa on liikaa typpeä ja epäsopiva määrä kaliumia ja mikroravinteita, voivat johtaa ei-toivottuun lehtien liikakasvuun, mikä viivästyttää kukkien nuppien kehittymistä ja vähentää niiden määrää.

Siksi, jos sinulla on klassisia tai riippuvia pelargonioita, panosta niiden asianmukaiseen hoitoon! Verkkopuutarhamyymälämme tarjoaa tarvittavat välineet tähän tehtävään. Olemme koonneet yhteen tunnettujen tuottajien todistetusti tehokkaita lannoitteita laajasta valikoimasta. Tuotevalikoimamme sisältää muun muassa Agrecolin pelargonialannoitteen, nestemäisen "Intensywne Barwy" (Vivid Colours) -nimisen Target-pelargonialannoitteen ja Florovit-pelargonialannoitteen, kaikki yllättävän edullisin hinnoin. Niiden nestemäinen muoto tekee levityksestä helppoa: mittaa suositeltu annos pullonkorkilla ja sekoita se veteen. Tarjoamme myös Bioponin pelargonialannoitetykkejä, jotka varmistavat tasaisen kasvun ja runsaan kukinnan, sekä erittäin tehokasta pitkävaikutteista Target-pelargonialannoitetta. Nämä tuotteet erottuvat pitkäkestoisesta tehokkuudestaan, mikä mahdollistaa satunnaisen lisäravinteiden antamisen välistä. Ne ovat ihanteellisia kiireisille ihmisille ja usein matkustaville.

Tutustu laajaan valikoimaamme Garden Seeds Market -verkkokaupassamme. Tarjoamme kaiken tarvittavan parvekekukkien hoitoon. Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan Lannoitteet-osastoomme.