• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Geraniumgödselmedel

En effektiv geraniumgödsel är avgörande för att odla dessa rikligt blommande krukväxter. Geraniumer, kända för sin utbrottande och långvariga blomning, planteras ofta i mindre krukor och kräver daglig vattning. Denna frekventa vattning kan leda till näringsbrist i jorden. Växter som saknar mikro- och makronäringsämnen slutar växa och utveckla blomknoppar. Att använda en obalanserad gödsel som inte passar för geraniumer kan vara ineffektivt och till och med skadligt. Gödselmedel med för mycket kväve och en felaktig balans av kalium och mikronäringsämnen kan leda till oönskad tillväxt av bladverk, försena utvecklingen av blomknoppar och minska deras antal.

Därför, om du har klassiska eller hängande geraniumer, gör ansträngningen att ta hand om dem ordentligt! Vår online-trädgårdsbutik erbjuder verktygen för denna uppgift. Vi har samlat beprövade, effektiva gödselmedel från välkända producenter. Bland vårt stora utbud av produkter kan du hitta Agrecol Geraniumgödsel, den flytande "Intensywne Barwy" (Kraftiga Färger) Målgeraniumgödsel och Florovit Geraniumgödsel, alla till överraskande låga priser. Deras flytande form gör det enkelt att applicera: mät den rekommenderade dosen med flaskkorken och blanda den med vatten. Vi erbjuder också Biopon Geraniumgödselstickor, som säkerställer stabil tillväxt och riklig blomning, samt den mest effektiva Långvariga Målgeraniumgödseln. Dessa produkter utmärker sig med sin förlängda prestanda, vilket gör att du ibland kan hoppa över regelbunden tillsats. De är idealiska för upptagna personer och frekventa resenärer.

Upptäck det rika utbudet i Garden Seeds Market. Vi erbjuder allt som är nödvändigt och kan komma till nytta för att ta hand om balkongblommor. Du är varmt välkommen att utforska vår gödselavdelning grundligt.