• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Geraniu

Un îngrășământ eficient pentru geranium este esențial pentru a cultiva aceste plante de ghiveci care înfloreșc abundent. Geraniile, cunoscute pentru înflorirea lor exuberantă și îndelungată, sunt adesea plantate în containere mai mici și necesită udare zilnică. Acest ud frequent poate duce la deficiențe de nutrienți în sol. Plantele lipsite de micro- și macroelemente încetează să crească și să dezvolte boboci de flori. Utilizarea unui îngrășământ dezechilibrat inadecvat pentru geranii poate fi ineficientă și chiar dăunătoare. Îngrășămintele cu exces de azot și un dezechilibru impropriu de potasiu și microelemente pot duce la creșterea necontrolată a frunzelor, întârziind dezvoltarea bobocilor de flori și reducându-i numărul.

Prin urmare, dacă aveți geranii clasici sau cascadenți, faceți efortul să aveți grijă corespunzătoare de ei! Magazinul nostru online de grădină oferă instrumentele necesare pentru această sarcină. Am adunat într-o gamă largă de produse îngrășăminte eficiente și dovedite de la producători renumiți. Printre gama noastră largă de produse, puteți găsi îngrășământul pentru geranium Agrecol, îngrășământul lichid "Intensywne Barwy" (Culori vii) Target pentru geranium și îngrășământul Florovit pentru geranium, toate la prețuri surprinzător de mici. Forma lor lichidă face aplicarea ușoară: măsurați doza recomandată cu capacul sticlei și amestecați-o cu apă. Oferim, de asemenea, bețișoarele de îngrășământ Biopon pentru geranium, care asigură o creștere stabilă și înflorire abundentă, precum și îngrășământul Long-lasting Target pentru geranium, foarte eficient. Aceste produse se disting prin performanța lor îndelungată, permițându-vă să omiteți uneori suplimentarea regulată. Sunt ideale pentru persoanele ocupate și călătorii frecvenți.

Descoperiți sortimentul bogat la Garden Seeds Market. Oferim tot ce este necesar pentru îngrijirea florilor de pe balcon. Sunteți cordial invitați să explorați departamentul nostru de îngrășăminte.