• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Geraniu

Un îngrășământ eficient cu mușcat este o necesitate absolută în cultivarea acestor plante cu flori înflorite abundent. Această specie înflorește exuberant și lung și, deoarece este cel mai frecvent plantată în recipiente mai mici, trebuie udată zilnic, ceea ce ar putea duce la deficiențe de nutrienți în sol. Plantele lipsite de micro și macronutrienți încetează să crească și să dezvolte muguri de flori. Fertilizarea mușcatelor cu hrană vegetală dezechilibrată, nepotrivită pentru această specie, se dovedește, de asemenea, a fi insuficientă și chiar dăunătoare. Îngrășămintele cu un conținut excesiv de azot și un echilibru necorespunzător al potasiului și micronutrienților cauzează o creștere excesivă nedorită a masei verzi, amânând dezvoltarea mugurilor florali și scăzând numărul acestora.

Prin urmare, dacă dețineți adorabilele mușcate clasice sau în cascadă, întreprindeți acest mic efort și aveți grijă de ele! Magazinul nostru online de grădină vă va permite să faceți exact acest lucru. Am adunat îngrășămintele dovedite și eficiente de la producători renumiți sub acoperișul nostru. Puteți comanda, printre multe alte produse magnifice, îngrășământul cu geraniu Agrecol, îngrășământul cu lichid „Intensywne Barwy” (culori vii) și îngrășământul cu geraniu Florovit - toate disponibile la prețuri surprinzător de mici. Datorită formei lor lichide, sunt atât de ușor de aplicat. Trebuie doar să măsurați doza recomandată cu ajutorul capacului sticlei și să o amestecați cu apă de udare. De asemenea, oferim bastoane de îngrășământ cu geraniu de la Biopon, care asigură o creștere stabilă și o înflorire abundentă și cel mai eficient îngrășământ țintă cu geraniu de lungă durată. Aceste două produse se remarcă prin performanțe extinse și vă permit să săriți suplimentele regulate pentru o vreme. Le recomandăm tuturor oamenilor ocupați și celor care călătoresc frecvent.

Aflați mai multe despre sortimentul bogat disponibil pe piața semințelor de grădină. Oferim tot ceea ce este necesar și care ar putea fi util la îngrijirea florilor de balcon. Sunteți binevenit să navigați cu atenție în departamentul de îngrășăminte.

Îngrășământ cu geraniu - BIOPON® - 500 ml - -10%
24.00 leu 26.67 leu
Promoția se încheie
Vermicompost pentru mușcate și alte plante de balcon - BIOPON - 1 litru - -10%
26.89 leu 29.88 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ cu geraniu - Terrasan® - 1 l - -10%
28.78 leu 31.98 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ lichid cu mușcat "Intensywne Barwy" (culori vii) - Target® - 500 ml - -10%
32.52 leu 36.14 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ cu geraniu - Florovit® - 500 ml - -10%
33.38 leu 37.09 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ lichid cu mușcat "Intensywne Barwy" (culori vii) - Target® - 1 litru - -10%
35.31 leu 39.23 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ mineral cu mușcată - Fruktovit® - 1 litru - -10%
35.37 leu 39.30 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ organic-mineral cu humus - pentru mușcate - Pro Natura - Florovit - 1 litru - -10%
35.47 leu 39.41 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ cu geraniu - Florovit® - 1 litru - -10%
42.67 leu 47.41 leu
Promoția se încheie