• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Muskátli Műtrágyák és Tápoldatok

Egy hatékony gerániumtrágya elengedhetetlen ezeknek a bőségesen virágzó cserépben nevelt növényeknek a termesztéséhez. A gerániumok, amelyek a buja és hosszan tartó virágzásukról ismertek, gyakran kisebb edényekben ültetik, és napi öntözést igényelnek. Ez a gyakori öntözés tápanyaghiányhoz vezethet a talajban. A mikro- és makrotápanyagokban szegény növények megszűnnek növekedni és virágbimbókat fejleszteni. Az egyensúlytalan, a gerániumok számára nem megfelelő trágyázás hatástalan lehet és akár káros is. A túlzott nitrogéntartalmú trágyák, és a helytelen kálium- és mikrotápanyag-egyensúly a nem kívánt lombozat túlnövekedéséhez vezet, késlelteti a virágbimbók fejlődését és csökkenti számukat.

Ezért, ha klasszikus vagy függő gerániumokkal rendelkezik, tegyen erőfeszítést azok megfelelő gondozására! Online kertészeti boltunk ebben segít Önnek. Összegyűjtöttük a bevált, hatékony trágyákat neves gyártóktól. Széles termékválasztékunk között megtalálhatja az Agrecol Gerániumtrágyát, a folyékony "Intensywne Barwy" (Élénk Színek) Célzott Gerániumtrágyát és a Florovit Gerániumtrágyát, mindet meglepően alacsony áron. Folyékony formájuknak köszönhetően könnyű alkalmazni őket: mérje ki a javasolt adagot a palack kupakjával, és keverje össze a locsolóvízzel. Kínálunk továbbá Biopon Gerániumtrágya Rúdokat is, amelyek stabil növekedést és bőséges virágzást biztosítanak, valamint a leginkább hatékony Hosszú Távú Célzott Gerániumtrágyát. Ezek a termékek kiemelkednek hosszú távú hatásukkal, lehetővé téve, hogy időnként kihagyja a rendszeres pótlást. Ideálisak elfoglalt személyek és gyakori utazók számára.

Fedezze fel a Garden Seeds Market gazdag kínálatát. Mindent kínálunk, ami szükséges és hasznos lehet a balkonvirágok gondozásához. Szeretettel várjuk, hogy alaposan megtekintse Trágyázási részlegünket.