• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Muskátli műtrágyák

A hatékony muskátli-műtrágya abszolút kötelező e bőségesen virágzó cserepes virágos növények termesztésében. Ez a faj dúsan és hosszan virágzik, és mivel általában kisebb edényekben ültetik, naponta öntözni kell, ami tápanyaghiányhoz vezethet a talajban. A mikro- és makrotápanyagoktól mentes növények növekedése és virágrügyeinek kifejlődése megszűnik. A muskátlik kiegyensúlyozatlan növényi táplálékkal történő megtermékenyítése, amely nem alkalmas erre a fajra, szintén elégtelennek, sőt károsnak bizonyul. A felesleges nitrogéntartalmú műtrágyák, a nem megfelelő kálium- és mikrotápanyagok egyensúlya a zöld tömeg nem kívánt növekedését okozza, késlelteti a virágrügyek fejlődését és csökkenti azok számát.

Ennélfogva, ha az imádnivaló klasszikus vagy lépcsőzetes muskátli tulajdonosa, vállalja ezt a kis erőfeszítést és gondosan gondozza őket! Online kerti boltunk lehetővé teszi, hogy ezt megtegye. A neves gyártók bevált, hatékony műtrágyáit gyűjtöttük össze a tetőnk alá. Rendelhet számos más csodálatos termék mellett: az Agrecol muskátli műtrágya, a folyékony "Intensywne Barwy" (élénk színek) célzott muskátli műtrágya és a Florovit muskátli műtrágya - mindegyik meglepően alacsony áron kapható. Folyékony formájuknak köszönhetően olyan könnyen alkalmazhatók. Csak a palack kupakja segítségével kell megmérnie az ajánlott adagot, és öntözővízzel kell összekevernie. Kínálunk a Biopon muskátli műtrágya botjait is, amelyek biztosítják a stabil növekedést és a bőséges virágzást, valamint a leghatékonyabb Hosszantartó célzott muskátli műtrágyát. Ez a két termék kiemelkedő teljesítményű, és lehetővé teszi, hogy egy ideig kihagyja a rendszeres kiegészítéseket. Javasoljuk őket minden elfoglalt embernek és azoknak, akik gyakran utaznak.

Tudjon meg többet a Garden Seeds Market gazdag kínálatáról. Kínálunk mindent, ami szükséges és hasznos lehet az erkélyvirágok gondozásában. Örömmel fogadja alaposan a műtrágya osztályt.

Geránium műtrágya botok - stabil növekedés és bőséges virágzás - 30 db - -10%
1,028 Ft 1,143 Ft
A promóció véget ér
Vermikomposzt muskátlik és más erkélynövények számára - BIOPON - 1 liter - -10%
1,980 Ft 2,200 Ft
A promóció véget ér
Geranium műtrágya - Terrasan® - 1 l - -10%
2,119 Ft 2,355 Ft
A promóció véget ér
Geránium műtrágya - Florovit® - 500 ml - -10%
2,458 Ft 2,731 Ft
A promóció véget ér
Ásványi muskátli műtrágya - Fruktovit® - 1 liter - -10%
2,605 Ft 2,894 Ft
A promóció véget ér
Geranium műtrágya - Florovit® - 1 liter - -10%
3,142 Ft 3,491 Ft
A promóció véget ér