• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Гераниеви торове

Ефективното торене на пеларгонии е от съществено значение за успешното отглеждане на тези обилно цъфтящи растения в саксии. Пеларгониите, известни с буйното и продължителното си цъфтене, често се засаждат в по-малки съдове и изискват ежедневно поливане. Този чест полив може да доведе до недостиг на хранителни вещества в почвата. Растенията, които липсват на микро- и макроелементи, спират да растат и да развиват цветни бутони. Използването на неизравнотежено торене, неподходящо за пеларгонии, може да бъде неефективно и дори вредно. Торове с излишен азот и неправилно съотношение на калий и микроелементи могат да доведат до нежелан растеж на листата, забавяйки развитието на цветните бутона и намалявайки тяхното количество.

Затова, ако имате класически или пендулен пеларгонии, обърнете грижа за тях! Нашият онлайн магазин за градина предлага инструменти за тази цел. Сме събрали доказани и ефективни торове от известни производители в нашата широка гама продукти. Сред нашите продукти ще намерите тор за пеларгонии Agrecol, течен тор Target "Intensywne Barwy" (Ярки цветове) за пеларгонии и тор за пеларгонии Florovit, всички на изненадващо ниски цени. Техният течен вид улеснява нанасянето: измерете препоръчителното количество с капачката на бутилката и го размешайте с вода. Предлагаме също и стъкла за торене на пеларгонии Biopon, които осигуряват стабилен растеж и обилно цъфтене, както и високоефективен дълготраен тор Target за пеларгонии. Тези продукти се отличават с продължително действие, позволявайки ви да пропускате редовното допълнително торене от време на време. Те са идеални за заети хора и често пътуващи.

Открийте богатото разнообразие в Garden Seeds Market. Предоставяме всичко необходимо за грижата за цветята на балкона. Поканени сте да разгледате нашия раздел с торове.

10.90 лв
12.95 лв
13.10 лв
18.40 лв