• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Гераниеви торове

Ефективният тор от здравец е абсолютно задължителен при отглеждането на тези обилно цъфтящи саксийни цъфтящи растения. Този вид цъфти бурно и дълго и тъй като най-често се засажда в по-малки контейнери, трябва да се полива ежедневно, което може да доведе до недостиг на хранителни вещества в почвата. Растенията, лишени от микро- и макроелементи, престават да растат и развиват цветни пъпки. Торенето на здравец с небалансирана растителна храна, неподходяща за този вид, също се оказва недостатъчно и дори вредно. Торовете с излишно съдържание на азот и неправилен баланс на калий и микроелементи причиняват нежелан свръхрастеж на зелена маса, забавяйки развитието на цветните пъпки и намалявайки броя им.

Следователно, ако притежавате очарователните класически или каскадни здравец, поемайте тези малко усилия и се грижете правилно за тях! Нашият онлайн градински магазин ще ви позволи да направите точно това. Под нашия покрив сме събрали доказаните, ефективни торове от известни производители. Можете да поръчате, наред с много други великолепни продукти ,, Agrecol Geranium Fertilizer, течността "Intensywne Barwy" (Vivid Colors) Target Geranium Fertirali и Florovit Geranium Fertilizer - всички те се предлагат на изненадващо ниски цени. Благодарение на течната си форма те са толкова лесни за нанасяне. Трябва само да измерите препоръчителната доза с помощта на капачката на бутилката и да я смесите с вода за поливане. Ние също така предлагаме пръчици за торове от здравец от Biopon, които осигуряват стабилен растеж и обилен цъфтеж и най-ефективния дълготраен целеви тор от здравец. Тези два продукта се открояват с удължена производителност и ви позволяват да пропуснете редовното добавяне за известно време. Препоръчваме ги на всички заети хора и тези, които пътуват често.

Научете повече за богатия асортимент, предлаган на пазара за градински семена. Ние предлагаме всичко, което е необходимо и може да ви бъде от полза в грижата за балконските цветя. Вие сте повече от добре дошли да разгледате внимателно отдела за торове.

Гераниеви торови пръчки - стабилен растеж и обилно цъфтеж - 30 бр - -10%
5.66 лв 6.29 лв
Промоцията приключва
Геранен тор - BIOPON® - 500 мл - -10%
9.81 лв 10.90 лв
Промоцията приключва
Вермикомпост за здравец и други балконски растения - BIOPON - 1 литър - -10%
10.17 лв 11.30 лв
Промоцията приключва
Геранен тор - Terrasan® - 1 л - -10%
11.66 лв 12.95 лв
Промоцията приключва
Органично-минерален тор с хумус - за здравец - Pro Natura - Florovit - 1 литър - -10%
12.15 лв 13.50 лв
Промоцията приключва
Минерален тор от здравец - Fruktovit® - 1 литър - -10%
12.51 лв 13.90 лв
Промоцията приключва
Течен тор от здравец "Intensywne Barwy" (Vivid Colors) - Target® - 500 ml - -10%
13.17 лв 14.64 лв
Промоцията приключва
Геранен тор - Florovit® - 500 мл - -10%
13.52 лв 15.02 лв
Промоцията приключва
Течен тор от здравец "Intensywne Barwy" (ярки цветове) - Target® - 1 литър - -10%
14.04 лв 15.60 лв
Промоцията приключва
Геранен тор - Florovit® - 1 литър - -10%
17.28 лв 19.20 лв
Промоцията приключва