• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Produktfiltre

Pris
Farve
Diameter
Højde
Bredde
Bind
Længde

Hængende gryder

Hængende potter giver en fremragende måde at dyrke blomster på steder, hvor der angiveligt ikke er nok plads. Tag et nærmere kig på vores udvalg af hængende kurve, skåle og potter, og du vil helt sikkert finde en, der appellerer til dig.

Garden Seeds Market kan tilbyde dig et uovertruffet udvalg af hængende potter fra førende producenter. Blandt mange andre kan du bestille de runde "Ibiza" hængende potter i størrelser fra 16 til 25 cm i diameter, tilgængelige i de mest fashionable farver, fra livlig blåbær lilla til afdæmpet, elegant mørk beige. Elskere af klassisk elegance vil sætte pris på de to- og tre-etagers terracottafarvede "Roma" hængende potter. Hvis du drømmer om en større arrangement af kaskaderende petuniaer, lobelier og fuchsiaer, skal du overveje den store trådhængende blomsterkurv, der fås både i vægmonteret version og med en klassisk kæde. Dens åbne struktur passer til både idylliske og rustikke arrangementer samt moderne, minimalistiske designs. En metaltripelkurv med runde "Ibiza" potter tilbyder et interessant alternativ til trådkurve. Dette sæt er ideelt til at dyrke urter og planter med en kompakt, busket vane, som f.eks. skræppeblomster, havestorkenæb og scharlakansrød salvie. Vi tilbyder også et bredt udvalg af altanæsker og plantekrukker til montering på rækværk og hegn. Tjek det 60 cm "Lotos" altansæt. Mangel på plads på din altan vil aldrig tvinge dig til at begrænse antallet af dyrkede blomster igen, takket være sættet med hængende potter med en flytbar vognsstøtte. Dette særlige produkt giver dig mulighed for at skabe smukke flernivea kompositioner.

De førnævnte produkter udgør kun en lille del af vores sortiment. Vi bestræber os på at præsentere dig for det bredeste udvalg af premiumkvalitetsprodukter hver dag. Bestil attraktive hængende potter til rimelige priser. Vi går op i din komfort og garanterer derfor prisvenlig og hurtig hjemlevering. Vi inviterer dig på en indkøbstur, der helt sikkert vil bringe dig meget glæde og tilfredshed!

76.15 kr