• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Halkaisija
Korkeus
Leveys
Pituus
tilavuus

Riippuvat ruukut

Riippuvat ruukut tarjoavat erinomaisen tavan kasvattaa kukkia paikoissa, joissa väitetään olevan liian vähän tilaa. Tutustu tarkemmin valikoimaamme riippuvia koreja, kulhoja ja ruukkuja, ja varmasti löydät sellaisen, joka miellyttää sinua.

Garden Seeds Market voi tarjota sinulle vertaamattoman valikoiman riippuvia ruukkuja johtavilta valmistajilta. Monien muiden joukossa voit tilata pyöreitä "Ibiza" riippuvia ruukkuja, joiden halkaisija on 16–25 cm, saatavilla trendikkäimmissä väreissä, eloisasta mustikkalilasta hillittyyn, tyylikkääseen tummaan beigeen. Klassisen eleganssin ystävät arvostavat kahden ja kolmen tason terrakottavärisiä "Roma" riippuvia ruukkuja. Jos haaveilet suuremmasta petunia-, lobelia- ja fuksia-kaskadista, harkitse suurta metallista riippuvaa kukkakoria, saatavilla sekä seinäkiinnityksellä että klassisella ketjulla. Sen avoin rakenne sopii sekä idyllisiin ja maalaisromanttisiin järjestelyihin että moderniin ja minimalistiseen suunnitteluun. Metallinen kolmiosainen kori, jossa on pyöreät "Ibiza" ruukut, tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon metallisille kulhoille. Tämä setti sopii erinomaisesti yrttien ja tiiviisti pensasmaisten kasvien, kuten ritarinkannusten, puutarhapensaiden ja tulppaanisalvian, kasvattamiseen. Tarjoamme myös laajan valikoiman parvekelaatikoita ja ruukkuja kiinnitettäväksi kaiteisiin ja aitoihin. Tutustu 60 cm:n "Lotos" parvekesettiin. Parvekkeesi tilanpuute ei enää koskaan pakota sinua rajoittamaan kasvatettujen kukkien määrää, kiitos liikuteltavan vaunutelineen avulla varustetun riippuvien ruukkujen sarjan. Tämä erityinen tuote mahdollistaa kauniiden monitasoisten koostumusten luomisen.

Edellä mainitut tuotteet muodostavat vain pienen osan valikoimastamme. Pyrimme esittelemään sinulle päivittäin laajimman valikoiman korkealaatuisia tuotteita. Tilaa houkuttelevat riippuvat ruukut edulliseen hintaan. Huolehdimme mukavuudestasi ja siksi tarjoamme edullisen ja nopean kotiinkuljetuksen. Kutsumme sinut ostoskierrokselle, joka varmasti tuottaa sinulle paljon iloa ja tyytyväisyyttä!

7.51
9.13
10.75
11.62