• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Grydeindsatser

Potteindsatser letter markant korrekt pleje af hjemmeplanter og balkonplanter, især dem, der er følsomme over for overskydende fugtighed og vandtømning. Let at rengøre, holdbare plastbeholdere er en smart måde at undgå voksende fejl, som enhver gartner og producent foretager undertiden. Dette afsnit omfatter storslåede, solide gryder med indsatser. Alt hvad du skal gøre er at vælge den model, der passer ind i din stue.

Men hvorfor skulle du købe en gryde med en indsats i første omgang? En plantevoksende container af denne art beskytter planter mod vandstrømning. Der er et hulrum mellem indsatsen og gryden, hvor det overskydende vand, jeg samler. På den måde vokser planterødderne ikke nedsænket i vand, hvad der kan have negativ indflydelse på plantens velvære, og du behøver ikke bekymre dig om at hælde vandet fra tallerkenen eller rense det efter hver vanding. Vand, der fordamper fra bunden af gryden, hjælper med at opretholde korrekt jordfugtighed i længere tid. Som du kan se, giver potteindsatser mange fordele til bordet!

Pynt “Makata” -potter med indsatser venter dig i vores udvalg. Det attraktive kurvemønster på overfladen af disse containere kombineret med elegante farver (lys grå, grå-beige, hvid, cafe latte) gør gryderne, der præsenteres her, til en smagfuld indretning. Se på vores glatte, runde “Vulcano” -potter med indsatser. De er perfekt egnede til terrasse og balkon. Hvis du kan lide livlige, mættede farver, er den "Ibiza" runde gryde med indsats det rigtige valg. Bestil den turkisblå eller blåbærfarvede model for at muntre op og opdatere dit interiør. Dette er langt fra alt, hvad vi tilbyder. Vi arbejder kontinuerligt med at udvide vores sortiment med stilfulde og funktionelle gryder med indsatser. Hold øje med, drage fordel af specialtilbud og salg, og bestil de bedste potteindsatser, der findes på markedet til overraskende overkommelige priser. Du er altid velkommen i vores havebutik!