• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Blomsterplantere

Blomsterplantere, disse prydbeholdere, der først og fremmest er beregnet til dyrkning af blomstrende planter på altaner og hjemme, giver dig mulighed for at udsætte planternes skønhed på en endnu mere attraktiv måde end standardpotter. Havefrømarked præsenterer herved et bredt udvalg af blomsterplantere til overkommelige priser. Se billeder af vores plantebeholdere og opdater dit interiør og balkonarrangement på en omkostningseffektiv måde!

Har du nogensinde tænkt over, hvordan den ideelle blomsterplanter skal være? En pott af denne art bør i første omgang tilbyde tilstrækkelige rum til storslåede blomsterkompositioner. Den 19 x 56 cm “Begonia” blomsterplanter kan let huse flere petunia-, geranium-, coleus- eller begonia-sorter, der ville danne en formidabel, unik farveeksplosion. Du finder også en funktionel metalholder til “Begonia” -planter, der giver dig mulighed for at montere containeren sikkert og bekvemt på en balkonrækværk. Leder du efter en stor, selvstændig blomsterplanter? Vi anbefaler “Werbena” -planter med en rotting eller mejslet mønster på overfladen. Det er perfekt egnet til dyrkning af rigeligt blomstrende planter med bageste skud, prydgræs og arter, der blændes med deres løv - din fantasi er grænsen! Skulle du kigge efter noget endnu mere sofistikeret, kan du finde interessant "Gracja" -planter til cascaderende blomsterarrangementer, der ligner ... en antik springvand.

Vores online havebutik tilbyder blomsterplanter i smagfulde, universelle farver: hvid, cremet-hvid, i forskellige nuancer af terracotta, mokka-brun og sort. De giver en elegant baggrund til flerfarvede blomster og kan let monteres på andre indvendige dekorationer. Tøv ikke med - drage fordel af de specielle priser for blomsterplantere, der kan bruges derhjemme, på en terrasse eller balkon. Dine planter kan se endnu bedre ud - invester i den indstilling, som deres skønhed fortjener, læne sig tilbage og nyd resultaterne. Vi er der for at hjælpe dig i al din havearbejdeindsats!