• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Rektangulære gryder og plantagere

Hoved fuld af ideer? Ønsker du at oprette originale, dekorative plantesammensætninger på egen hånd? Vores rektangulære potter og plantagere kan rumme alle dine kreationer. Rektangulære containere giver mere plads til at afsløre skønheden i hjemmet og balkonplanter. De er også dekorative på egen hånd - ikke mere kedelige, almindelige kasser!

Har du planer om at oprette en urtehave ved vindueskarmen til køkkenet? Den lange "Coubi" gryde med underkop / bakke giver fremragende vækstbetingelser for alle urter. Se på vores dobbelt urtepotter, den runde “Limes Dublo” og firkantede “Twins Cube”, der fås i café latte, hvid, fuchsia-pink, korallerød og lime grøn. Du finder også funktionelle kaktuspotter i mange spændende former og farver i vores butik. Den lange "Ratolla" -planter med 49 x 17 cm med en underkop giver plads nok til at dyrke flere arter af dekorative sukkulenter, farverige coleus-sorter eller eføy. Det fantastiske rottingmønster vil tilføje hygge til ethvert interiør. Vælg større modeller til altaner og terrasser, f.eks. Den klassiske lange udendørs 60-cm “Terra” -planter eller den elegante 19 x 56 cm “Begonia” blomsterplanter. Bestil stor og solid 77 cm lang ”Respana Planter Low Home Garden” beholder til alle specielle opgaver. Du ville være i stand til at dyrke prydklokke og chili peberfrugter, cocktail tomater og salat til unge blade der. Vores online butik tilbyder et bredt udvalg af dekorative potteforinger til rektangulære gryder. Kast ikke de lurvede, men alligevel funktionelle balkonkasser væk. Du kan skjule det i den posh lange "Sahara Petit" lange kabinet eller i "Bella", "Lace" eller "City" beklædninger med mesh-lignende finish. Det er tid til at lære vores store udvalg af størrelser og farver at kende.

Vi opfordrer dig til at shoppe hurtigt og bekvemt online. Du finder ikke et så bredt produktudvalg til så konkurrencedygtige priser andre steder!