• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Filtri proizvoda

Cijena
Boja
Promjer
Visina
Širina
dužina
Svezak

Viseće posude

Viseći lonci pružaju izvrsnu mogućnost za uzgoj cvijeća na mjestima gdje navodno nema dovoljno prostora. Pogledajte pažljivije na naš izbor visećih košara, zdjela i lonaca, i sigurno ćete pronaći onaj koji vam se sviđa.

Garden Seeds Market može vam ponuditi neusporediv izbor visećih lonaca od vodećih proizvođača. Između ostalog, možete naručiti okrugle viseće lončiće "Ibiza" veličine od 16 do 25 cm u promjeru, dostupne u najmodernijim bojama, od žarko plave do suzdržane, elegantne tamno bež boje. ljubitelji klasične elegancije cijenit će dvoslojne i troslojne lončiće boje terakote "Roma". Ako sanjarite o većem aranžmanu kaskadnih petunija, lobelija i fuksija, razmislite o velikom žičanom visećem košu za cvijeće, dostupnom u verzijama za montažu na zid i s klasičnim lancem. Njegova otvorena struktura nadopunjuje kako idilične, tako i rustikalne aranžmane, kao i moderne minimalističke dizajne. Metalna trostruka košara s okruglimi lončićima "Ibiza" nudi zanimljivu alternativu žičanim zdjelama. Ovaj set idealan je za uzgoj začina i biljaka s kompaktnim, grmolikim navikama, poput cvjetova, vrtne maćuhice i crvene kadulje. Također nudimo širok izbor balkonskih kutija i lonaca za montažu na ograde i ograde. Provjerite balkonski set "Lotos" veličine 60 cm. Nedostatak prostora na vašem balkonu nikada vas više neće prisiliti da ograničite broj uzgojenih cvjetova, zahvaljujući setu visećih lonaca s pokretnim stalakom. Ovaj poseban proizvod omogućava vam stvaranje prekrasnih višeslojnih kompozicija.

Navedeni proizvodi čine samo mali dio naše ponude. Trudimo se svakodnevno vam predstaviti najširi izbor proizvoda premium kvalitete. Naručite atraktivne viseće lonce po pristupačnim cijenama. Brinemo o vašem udobnosti i stoga jamčimo pristupačnu i brzu dostavu na kućnu adresu. Pozivamo vas na kupovnu turu koja će vam svakako donijeti mnogo radosti i zadovoljstva!