• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина
Сила на звука

Висящи саксии

Висящите саксии предоставят отличен начин за отглеждане на цветя на места, където предполагаемо няма достатъчно място. Погледнете по-внимателно на нашата гама от висящи кошници, чинии и саксии, и определено ще намерите такава, която ви харесва.

Garden Seeds Market може да ви предложи непревзойдена селекция от висящи саксии на водещи производители. Сред многото други, можете да поръчате кръгли висящи саксии "Ибиза" с размери от 16 до 25 см в диаметър, налични в най-модерните цветове, от ярко синя боровинка до придушен, елегантен тъмно бежов цвят. Любителите на класическата елегантност ще оценят дву- и трислоевите саксии в теракотен цвят "Рома". Ако мечтаете за по-голям аранжимент с каскада петунии, лобелии и фуксии, разгледайте големия метален кош за цветя с кука, наличен и във версия за монтаж на стена и с класическа верига. Неговата решетчата структура се вписва както в идилични, така и в рустикални аранжименти, както и в модерни минималистични дизайни. Металният троен кош с кръгли саксии "Ибиза" предлага интересна алтернатива на металните чинии. Този комплект е идеален за отглеждане на билки и растения с компактни, къдрави навици, като флосфлауър, градински миси и червен салвия. Предлагаме и широк избор от балконски кутии и саксии за монтаж на огради и парцели. Проверете 60-сантиметровия балконен комплект "Лотос". Липсата на място на вашата тераса никога повече няма да ви накара да ограничите броя на отглежданите цветя, благодарение на комплекта с висящи саксии с подвижна стойка с колела. Този конкретен продукт ви позволява да създавате красиви многоетажни композиции.

Посочените по-горе продукти представляват само малка част от нашата оферта. Стремим се да ви представим най-широкия избор от продукти с премиум качество всеки ден. Поръчайте привлекателни висящи саксии на достъпни цени. Грижим се за вашето удобство и затова гарантираме достъпна и бърза домашна доставка. Поканваме ви на пазарска обиколка, която със сигурност ще ви донесе много радост и удовлетворение!

19.80 лв