Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина
Сила на звука

Висящи саксии

Висящите саксии осигуряват отличен начин за отглеждане на цветя на места, където уж няма достатъчно място. Разгледайте по-подробно нашия асортимент от висящи кошници, купи и тенджери и определено ще намерите такъв, който да ви допадне.

Пазарът на градински семена може да ви предложи несравнима селекция от висящи саксии от водещи производители. Наред с много други можете да поръчате кръглата висяща саксия „Ibiza“ с размер от 16 до 25 см в диаметър, предлагана в най-модерните цветове, от ярко боровинково лилаво до приглушено, елегантно тъмно бежово. Любителите на класическата елегантност ще харесат висящите саксии от ромски цветя на две и три нива от теракота. Ако мечтаете за по-голямо подреждане на каскадни петунии, лобелии и фуксии, поръчайте голямата тел висяща кошница за цветя, предлагана както в стенна версия, така и с класическа верига. Нейната ажурна структура отговаря както на идилични и селски аранжименти, така и на модерния, минималистичен дизайн. Метална тройна кошница с кръгли саксии „Ibiza“ предлага интересна алтернатива на телените купи. Този комплект е идеален за отглеждане на билки и растения с компактен, храстовиден навик, като цветни цветя, градински панички и червен градински чай. Предлагаме и богат избор от балконни кутии и рендета за монтаж върху парапети и огради. Вижте 60-сантиметровия балкон „Lotos”. Липсата на място на вашия балкон никога няма да ви принуди отново да ограничите количеството на порасналите цветя, благодарение на комплекта висящи саксии с подвижна стойка за колички. Този конкретен продукт ще ви позволи да създавате красиви композиции на много нива.

Гореспоменатите продукти представляват само малка част от нашето предложение. Стремим се да ви представяме най-широкия избор от продукти с първокласно качество всеки ден. Поръчайте атрактивни висящи саксии на достъпни цени. Ние се грижим за вашия комфорт и затова гарантираме достъпна и бърза доставка до дома. Каним ви на шопинг тур, който определено ще ви донесе много радост и удовлетворение!

13.42 лв
16.06 лв
19.76 лв