Pris
Farge
Diameter
Høyde
Bredde
Lengde
Volum

Hengepotter

Hengende potter gir en utmerket måte å dyrke blomster på steder der det angivelig ikke er nok plass. Ta en nærmere titt på vårt utvalg av hengende kurver, boller og potter, og du vil definitivt finne en som appellerer til deg.

Garden Seeds Market kan tilby deg et usammenlignbart utvalg av hengende potter fra ledende produsenter. Blant mange andre kan du bestille de runde "Ibiza" hengende pottene i størrelser fra 16 til 25 cm i diameter, tilgjengelige i de mest fasjonable fargene, fra livlig blåbær lilla til dempet, elegant mørk beige. Elskere av klassisk eleganse vil sette pris på de to- og tre-etasjes terrakottafargede "Roma" hengende potter. Hvis du drømmer om en større arrangement av hengende petuniaer, lobeliaer og fuksiaer, bør du vurdere den store trådhengende blomsterkurven, tilgjengelig både i en veggemontert versjon og med en klassisk kjede. Den åpne strukturen passer både til idylliske og rustikke arrangementer, samt moderne, minimalistiske design. En metalltripelkurv med runde "Ibiza" potter tilbyr et interessant alternativ til trådkurver. Dette settet er ideelt for å dyrke urter og planter med en kompakt, busket vane, som for eksempel kurvblomster, hagefioler og skarlagensrød salvie. Vi tilbyr også et bredt utvalg av balkongkasser og potter for montering på rekkverk og gjerder. Sjekk ut 60 cm "Lotos" balkongsettet. Mangel på plass på balkongen din vil aldri tvinge deg til å begrense antall dyrkede blomster igjen, takket være settet med hengende potter med en flyttbar vogndeksel. Dette spesielle produktet gir deg muligheten til å lage vakre flernivå komposisjoner.

De ovennevnte produktene utgjør bare en liten del av vårt utvalg. Vi streber etter å presentere deg det bredeste utvalget av produkter av førsteklasses kvalitet hver dag. Bestill attraktive hengende potter til rimelige priser. Vi bryr oss om din komfort, og derfor garanterer vi rimelig og rask hjemlevering. Vi inviterer deg på en shoppingtur som uten tvil vil gi deg mye glede og tilfredshet!