• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Gryde- og planterbøjler og -holdere

Gryde- og planterbøjler og -holdere er afgørende i enhver altanhave. Potter, kasser og kurve fyldt med blomster plejer at være tunge, så det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af bøjler og holdere. Dog er der ingen grund til at overspendere, især når du handler hos os! Her kan du købe holdbare og robuste gryde- og planterbøjler og -holdere til overkommelige priser.

Vi er stolte af at tilbyde bøjler til altanbakker, potter og hængende beholdere fra velrenommerede producenter som Prosperplast og Lamela, blandt andre. Du kan opdage førsteklasses holdere til altanpotter som "Gala" og "Lotos", holdere til "Lobelia" altanbakker/plantekrukker og grydeophæng til "Agro" altanpotter, som fås i forskellige farver i vores sortiment. Disse tilbehør rummer nemt potter i forskellige størrelser, stilarter og farver og gør dem næsten usynlige. Planlægger du en større sammensætning? Overvej vores funktionelle dobbelte altanbakkehåndtag eller metalholder designet til ovale altanplantekrukker på 50 cm. Uanset om du vil sikre en XXL-stor beholder eller flere mindre, dækker disse holdere dig. Udforsk vores sæt med tre metalkurve og tre runde "Ibiza" potteæsker for at skabe en effektiv og attraktiv hængehave, hvor du ønsker det. Derudover venter et bredt udvalg af dekorative metalbøjler til skåle og kurve på dig i vores online have marked. Hvorfor ikke tage et kig på vores dekorative bøjle designet til 35 cm blomsterkurve, der er prydet med smukke art deco-plante mønstre?

Vi inviterer dig varmt til at udforske vores alsidige udvalg, der omfatter gryde- og planterbøjler og -holdere i alle typer og størrelser. Med konkurrencedygtige priser og sæsonbetonede tilbud er det altid en klog beslutning at handle hos os. Lad os hjælpe dig med at realisere din drøm om en fortryllende altan eller terrasse. Tøv ikke, tag et kig i dag!