• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Volume

Hangende potten

Hangende potten bieden een uitstekende manier om bloemen te kweken op plaatsen waar er vermoedelijk niet genoeg ruimte is. Bekijk ons assortiment hangende manden, kommen en potten van dichtbij, en je zult er zeker een vinden die je aanspreekt.

Garden Seeds Market kan je een ongeëvenaarde selectie van hangende potten van toonaangevende fabrikanten aanbieden. Onder vele andere kun je de ronde "Ibiza" hangende potten bestellen, met een diameter van 16 tot 25 cm, verkrijgbaar in de meest modieuze kleuren, van levendig bosbessenpaars tot ingetogen, elegant donkerbeige. Liefhebbers van klassieke elegantie zullen de twee- en drielaagse terracottakleurige "Roma" hangende potten waarderen. Als je droomt van een grotere opstelling van cascaderende petunia's, lobelia's en fuchsia's, overweeg dan de grote draad hangende bloemenmand, beschikbaar in zowel wandgemonteerde als klassieke kettingversies. De open structuur past zowel bij idyllische en rustieke arrangementen als bij moderne, minimalistische ontwerpen. Een metalen drievoudige mand met ronde "Ibiza" potten biedt een interessant alternatief voor draadmanden. Dit set is ideaal voor het kweken van kruiden en planten met een compacte, bossige groeiwijze, zoals duizendblad, tuinviolen en scharlaken salie. We bieden ook een ruime selectie balkondozen en plantenbakken voor montage op relingen en hekken. Bekijk de 60 cm "Lotos" balkonset. Een gebrek aan ruimte op je balkon zal je nooit meer dwingen om het aantal gekweekte bloemen te beperken, dankzij de set hangende potten met een verplaatsbaar karretje. Dit specifieke product stelt je in staat om prachtige meerlaagse composities te creëren.

De hierboven genoemde producten vormen slechts een klein deel van ons aanbod. We streven ernaar je dagelijks de ruimste keuze aan hoogwaardige producten te presenteren. Bestel aantrekkelijke hangende potten tegen betaalbare prijzen. We zorgen voor je comfort en garanderen daarom betaalbare en snelle thuisbezorging. We nodigen je uit voor een winkeltocht die je zeker veel vreugde en voldoening zal brengen!

4.95
9.90