• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Produktfilter

Pris
Färg
Diameter
Höjd
Bredd
Längd
Volym

Hängande krukor

Hängande krukor ger en utmärkt möjlighet att odla blommor på platser där det påstås vara för lite plats. Ta en närmare titt på vårt urval av hängande korgar, skålar och krukor, och du kommer definitivt att hitta en som tilltalar dig.

Garden Seeds Market kan erbjuda dig ett oöverträffat urval av hängande krukor från ledande tillverkare. Bland många andra kan du beställa de runda "Ibiza" hängande krukorna, i storlekar från 16 till 25 cm i diameter, tillgängliga i de mest trendiga färgerna, från livfull blåbärslila till nedtonat, elegant mörkt beige. Älskare av klassisk elegans kommer att uppskatta de två- och tre nivåerna terrakottafärgade "Roma" hängande krukorna. Om du drömmer om en större arrangemang av kaskaderande petunior, lobelior och fuchsia, överväg den stora trådhängande blomkorgen, tillgänglig både i väggmonterad version och med klassisk kedja. Dess öppna struktur kompletterar både idylliska och rustika arrangemang samt moderna, minimalistiska designer. En metalltrippelkorg med runda "Ibiza" krukor erbjuder ett intressant alternativ till trådkorgar. Detta set är idealiskt för att odla örter och växter med en kompakt, buskig vana, som till exempel borretsch, trädgårdsfioler och scharlakansröd salvia. Vi erbjuder också ett brett urval av balkonglådor och planteringskrukor för montering på räcken och staket. Kolla in 60 cm "Lotos" balkongsetet. Bristen på utrymme på din balkong kommer aldrig att tvinga dig att begränsa antalet odlade blommor igen, tack vare setet med hängande krukor med en rörlig vagnsställning. Detta specifika produkt tillåter dig att skapa vackra flernivåkompositioner.

De ovan nämnda produkterna utgör bara en liten del av vårt utbud. Vi strävar efter att presentera det bredaste urvalet av produkter av hög kvalitet varje dag. Beställ attraktiva hängande krukor till överkomliga priser. Vi bryr oss om din bekvämlighet och garanterar därför prisvärd och snabb hemleverans. Vi bjuder in dig på en shoppingtur som definitivt kommer att ge dig mycket glädje och tillfredsställelse!

116.47 kr
126.41 kr
139.76 kr