• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Balkon og terrasse gryder og plantemaskiner

Gryder og plantekasser til altaner og terrasser skal ikke kun være holdbare og vejrbestandige. Vi anbefaler at vælge dem, der passer til de planter, du har til hensigt at dyrke, og det afslapningssted, hvor du vil placere dem, både med hensyn til farve og form. Vi vil hjælpe dig med at skabe en storslået baggrund for dine altanplanter og blomster. Det er ikke underligt, at du vil finde det bredeste udvalg af balkon- og terrassegryder og plantekasser i vores online-havebutik.

Denne underkategori indeholder alle vores balkonkasser og plantemaskiner. Altanboksen "Venus" og den udendørs potte "Agro" er prisvenlige og praktiske løsninger, især hvis du planlægger at dyrke mange planter og ønsker at hænge beholderne på gelænderet. Hvis du kan lide originale former og leder efter unikke design, bør du overveje at investere i de firkantede "Lobelia" gelændermonterede potter! Altanboksen "Respana Triple", der ligner tre runde potter, der er sat sammen, vil også tillade dig at skabe uforglemmelige plantesammensætninger. Udover disse tilbyder vi også almindelige, enkeltstående runde potter, såsom den enkle "Glinka" potte i den altid populære terrakottafarve og den runde "Terra" plantebeholder med sit dekorative mønster af lodrette striber. Hvis du ønsker at bryde med klassiske former, skal du vælge de runde "Nitly" potter med et flettemønster. Hvilken af dem kan du bedst lide - den hvide, cremefarvede, fersken, salviegrønne, mocca-brune eller antracit-grå? Andre modeller, der fortjener din opmærksomhed, inkluderer de lette og dekorative runde "Matuba" plantepotter, de frostbestandige runde "Sahara Slim" potter og de smukke høje runde potter med indsatser: "Diament Slim" og "Makata Slim", der fås i elegante farver som antracitgrå, grå-beige, lyse beige og cafe latte. Personer, der gerne vil dyrke små nåletræer, oliventræer og citrusfrugter på deres altaner, bør bestille de selvstændige urneformede plantekasser "Roma", der er udsmykket med mønstre, der efterligner antik romersk kunst. Hvis du har rattanmøbler på din altan, kan du tilføje et matchende "Begonia" altansæt med et rattanmønster eller en lignende "Werbena" blomsterkasse. Hvis du ikke ønsker at omplante dine blomster, men er træt af de potter, de vokser i, skal du stifte bekendtskab med vores brede udvalg af pottebeklædninger. Den runde "Aruba" pottebeklædning i klare farver (gul, pastel limegrøn, cantaloupe-orange), den runde "Ibiza" beklædning (pistaciefarvet, lavendelblå, blåbær-lilla, cremefarvet og lyse beige) og de tofarvede "Duet" pottebeklædninger (tilgængelige f.eks. i farvekombinationer som antracitgrå/limegrøn, antracitgrå/beige og cremefarvet/lyse beige) giver dig mulighed for at forny udseendet af dine gamle plantekasser.

Et fremragende valg til overraskende lave priser - dette er vores onlinebutiks missionsudtalelse. Tøv ikke, gennemse vores udvalg, foretag et køb og pynt din altan og terrasse med stil - uden at betale for meget!