• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Filtre de produse

Preț
Culoare
Diametru
Înălţime
Lăţime
Lungime
Volum

Ghivece Suspendate

Ghivecele suspendate oferă o modalitate excelentă de a cultiva flori în locuri unde se presupune că nu există suficient spațiu. Aruncați o privire mai atentă asupra asortimentului nostru de coșuri suspendate, boluri și ghivece, și cu siguranță veți găsi unul care vă place.

Garden Seeds Market vă poate oferi o selecție de ghivece suspendate inegalabilă de la producători de top. Printre altele, puteți comanda ghivece suspendate rotunde "Ibiza", cu diametrul cuprins între 16 și 25 cm, disponibile în cele mai la modă culori, de la mov intens de afine până la un elegant bej închis. Iubitorii de eleganță clasică vor aprecia ghivecele suspendate teracote în două și trei niveluri "Roma". Dacă visezi la o aranjare mai mare de petunii cascade, lobelii și fușii, ia în considerare marele coș suspendat metalic, disponibil atât în varianta montată pe perete, cât și în varianta clasică cu lanț. Structura sa de tip openwork se potrivește atât aranjamentelor idilice și rustice, cât și designurilor moderne și minimaliste. Un set de trei coșuri metalice cu ghivece rotunde "Ibiza" oferă o alternativă interesantă la bolurile metalice. Acest set este ideal pentru cultivarea de plante aromatice și plante cu obicei compact și bogat, cum ar fi stachys lanata, gânduri bune de grădină și salvie șarlatană. Oferim, de asemenea, o gamă largă de cutii și ghivece pentru balcon, care pot fi montate pe balustrade și garduri. Verificați setul de balcon "Lotos" de 60 cm. Lipsa de spațiu pe balconul dvs. nu vă va forța niciodată să limitați numărul de flori cultivate, mulțumită setului de ghivece suspendate cu suport mobil. Acest produs vă permite să creați compoziții frumoase la mai multe niveluri.

Produsele menționate mai sus reprezintă doar o mică parte din oferta noastră. Ne străduim să vă prezentăm cea mai largă selecție de produse de calitate premium în fiecare zi. Comandați ghivece suspendate atractive la prețuri accesibile. Ne preocupăm de confortul dvs. și, prin urmare, garantăm livrarea rapidă și accesibilă la domiciliu. Vă invităm la o plimbare de cumpărături care cu siguranță vă va aduce multă bucurie și satisfacție!