• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Legutóbb megtekintve

Ár
Szín
Átmérő
Magasság
Szélesség
Hosszúság
Térfogat

Felakasztható virágcserepek

A függő cserepek kiválóan alkalmasak a virágok termesztésére olyan helyeken, ahol állítólag nincs elég hely. Vessen egy pillantást a függő kosarak, tálak és edények választékára, és minden bizonnyal megtalálja azt, amely vonzó lenne az Ön számára.

A Kerti magmagpiac a vezető gyártók páratlan választékát kínálja Önnek. Többek között megrendelheti a 16-25 cm átmérőjű, kerek „Ibiza” lógó edényeket, amelyek a legdivatosabb színekben kaphatók, az élénk áfonya-lila és a visszafogott, elegáns, sötét bézs színűek között. A klasszikus elegancia szerelmeseinek tetszeni fog a két és három szintű terrakotta színű „roma” lógó edény. Ha álmában áll a lépcsőzetes petúniák, lobeleák és fuksziák nagyobb elrendezése, akkor rendeljen meg egy nagy drótafüggető virágkosarat, falra szerelhető változatban és klasszikus lánccal egyaránt kapható. Áttört szerkezete illeszkedik mind az idilli, mind a rusztikus elrendezésekhez és a modern, minimalista mintákhoz. A fém hármas kosár, kerek „Ibiza” edényekkel, érdekes alternatívát kínál a huzaltálokhoz. Ez a készlet ideális gyógynövények és növények termesztésére, amelyek kompakt, bozontos szokásai vannak, mint például a virágvirág, a kerti árvácska és a skarlátvörös zsálya. Erkélydobozok és vetőgépek széles választékát kínáljuk a korlátra és a kerítésre történő felszereléshez. Nézze meg a 60 cm-es „Lotos” erkélykészletet. Az erkélyen lévő helyhiány soha nem fogja kényszeríteni arra, hogy korlátozza a megnövekedett virágok mennyiségét, köszönhetően a mozgatható kocsiállvánnyal rendelkező függőcserepek készletének. Ez a termék lehetővé teszi gyönyörű többszintű kompozíciók készítését.

A fent említett termékek kínálatunk csak egy apró részét képezik. Arra törekszünk, hogy minden nap a lehető legszélesebb körű prémium minőségű termékeket kínálja Önnek. Rendeljen vonzó függő edényeket megfizethető áron. Gondoskodunk a kényelemről, ezért garantáljuk a megfizethető és gyors házhoz szállítást. Meghívjuk Önt egy bevásárló túrára, amely minden bizonnyal sok örömet és elégedettséget fog nyújtani Önnek!