Ужице и врпце

Да ли још увијек тражите повољне канапе и каблове? Можете их купити у нашој продавници по повољним ценама уз јефтину кућну доставу. Нудимо најшири избор врпца израђених од различитих материјала, које би се показале потребним како за кућне, тако и за вртларске радове.

Трудимо се да куповина у нашој радњи буде угодна за вас. Због тога смо створили све поткатегорије. Ако већ знате какву врпцу желите да купите, посетите одговарајући одељак. Подкатегорија памучне врпце обухвата наше приједлоге снажних врпци израђених од природних материјала. Ове врпце су посебно погодне за баштованство. Ако желите да користите друге органске врпце, на располагању су још чвршће нити од конопље и јуте. За везање биљака код куће и у врту препоручује се врпца од јуте 25 мм к 100 м, врпца конопље 200 м и врпца од кокосовог ораха 15 м. Природно влакно је отпорно на шишање, али не штети зеленим, меким изданцима пузева, краставаца или парадајза. Овде ће се понудити као природни, етнички украси! Можда ће вам требати и платнена конопа од платна. Добићете врхунски производ те врсте - отпоран на топлоту, природан и дозвољен за директан контакт са храном - и у нашој радњи. Ако вас занимају издржљиви синтетички канапи и пруге, посетите категорију Одевне линије. Тамо су сакупљени супер издржљиви ПВЦ премазани, водоотпорни и отпорни на сунчеву светлост погодни за вешање веша. То још није све далеко. Наша онлине продавница такође има полипропиленске и сисачке врпце по приступачним ценама на залихама. Погледајте их: вреди их имати при руци сво време, јер би нам могли бити од помоћи у разним пословима у домаћинству и вртларству. Бијела врпца од полипропилена од 300 до 300 г показала се незамјењивом за вријеме постављања стабала, причвршћивањем конструкције тунела од фолије или балирања сијена.

Као што видите, имамо широк избор врпци и врпци за различите прилике и стално радимо на њеном ширењу. Не устручавајте се, прегледајте нашу понуду и осигурајте да имате све што вам треба. Позивамо вас на куповину са задовољством-гаранцијом!

233.33 din
233.33 din
296.00 din
302.33 din
328.33 din
328.33 din
328.33 din
371.67 din
376.00 din
451.33 din
451.33 din