Twines and cord

Adakah anda masih mencari kembar dan kancing yang berpatutan? Anda boleh membelinya di kedai kami dengan penghantaran rumah murah. Kami menawarkan pemilihan twin terluas yang diperbuat daripada bahan yang berbeza, yang akan membuktikan perlu untuk kerja rumah dan berkebun.

Kami meletakkan usaha terbaik kami untuk membeli-belah di kedai kami yang selesa untuk anda. Itulah sebabnya kita telah mencipta semua subkategori. Jika anda sudah tahu, jenis twine yang anda ingin beli, lawati bahagian yang sesuai. Subkategori twin kapas termasuk cadangan kami tentang tali yang kuat yang diperbuat daripada bahan semula jadi. Kembar ini amat sesuai untuk berkebun. Sekiranya anda ingin menggunakan twin organik yang lain, terdapat lebih banyak rami yang kokoh dan twin jute yang tersedia. Jute twine 25 mm x 100 m, Hemp twine 200 m dan kelapa biodegradable twine 15 m yang disyorkan untuk mengikat tanaman di rumah dan di taman. Serat semulajadi adalah tahan terhadap ricih, namun tidak menyakitkan pucuk hijau, lembut merayap, timun atau tomato. Twines yang ditawarkan di sini juga akan berfungsi sebagai hiasan semula jadi, etnik! Anda juga mungkin memerlukan kutikula tukang jahit linen. Anda akan mendapat produk berkualiti premium sejenis - tahan panas, semulajadi dan dibenarkan untuk hubungan langsung dengan makanan - di kedai kami juga. Sekiranya anda berminat dengan kembar sintetik dan garisan sintetik yang tahan lama, lawati kategori garisan Pakaian. Produk PVC bersalut tahan lasak, kalis air dan cahaya matahari yang sangat sesuai untuk pakaian hangat dan kering dikumpulkan di sana. Itu tidak semua setakat ini. Kedai dalam talian kami juga mempunyai polipropilena dan sisal twine pada harga yang berpatutan di stok. Semak mereka: mereka layak mempunyai mereka di tangan sepanjang masa, kerana mereka mungkin berguna dalam pelbagai urusan rumah tangga dan berkebun. Taman polipropilena putih melintang 300 m - 300 g terbukti tidak boleh ditukar semasa pokok-pokok menyeberang, mengetatkan pembinaan terowong foil atau baling jerami.

Seperti yang anda dapat lihat, kami mempunyai pelbagai pilihan twines dan cord untuk pelbagai keadaan dan kami sentiasa berusaha mengembangkannya. Jangan teragak-agak, layari tawaran kami dan pastikan anda mempunyai semua yang anda perlukan. Kami menjemput anda untuk perjalanan membeli-belah dengan jaminan kepuasan!